Steaua, in razboi cu ea insasi! Situatie ciudata dupa ultimul transfer! Declaratiile care se bat cap in cap:

Autor: Sport.ro
Marti 21 Ianuarie 2014, 14:20

	Steaua, in razboi cu ea insasi! Situatie ciudata dupa ultimul transfer! Declaratiile care se bat cap in cap:

Problemele interne de la Steaua risca sa declanseze un cutremur in club.

Steaua este in conflict cu ea insasi! Acuzata inclusiv de fostul ei jucator, Stefan Nikolic, intr-o interventie astazi la Sport.ro, ca se fac jocuri de culise, impresarul Ana-Maria Prodan avand sub contract doua treimi din jucatorii din lotul echipei lui Laurentiu Reghecampf, sotul impresarei.

Seful clubului, Vasile Argaseala a declarat ieri ca Adrian Cristea a plecat "pe barba lui" de la Steaua, fara a avea acordul clubului. "Cand se intoarce, o sa-l intreb si eu de ce a plecat, cum a plecat, daca a semnat de ce nu a raspuns la telefon. El nu si-a reziliat contractul cu Steaua si nu stiu sa-i fi dat cineva acordul, dar pentru ca el nu a fost in pregatire, poate sa mearga sa-si negocieze situaţia. Poate ca el avea de gand sa rezilieze contractul inainte si nu a mai avut timp sa vina, dar sunt lucruri care se pot discuta, pentru ca noi suntem de acord sa incheiem pe cale amiabila acest contract pe care il avem" a spus Argaseala.

Aflata la semnarea contractului lui Adrian Cristea cu noua echipa, Maccabi Petah Tivka, Ana-Maria Prodan a declarat ca Steaua e intr-o mare eroare si ca are hartie primita de la club care il elibereaza pe Cristea de contract.

Adi Cristea mai are de primit de la Steaua 100.000 de euro prima de calificare in grupele Champions League, asa cum a fost intelegerea inedita pe care a avut-o cu Steaua, detaliile fiind puse la punct intr-o conversatie dintre jucator si patronul Gigi Becali, aflat dupa gratii.

"Se simte foarte mult absenta lui Gigi Becali la Steaua" a mai spus Nikolic astazi la Sport.ro

Date în premieră pe județe, de la Ministerul Sănătății. În Vrancea s-au făcut în 3 zile 20 de teste, în Timiş aproape 5.000
BRAT

Modifică setările cookies