"Plecarea lui Galca, o mare nedreptate!" Prima mare victorie pe care o asteapta Becali dupa instalarea lui Mirel Radoi:

Becali spera ca revenirea lui Radoi la Steaua sa ii readuca pe suporteri alaturi de echipa

Cosmin Contra e de parere ca Galca a trait o mare nedreptate dupa ce i-a adus Stelei trei trofee sezonul trecut si a fost lasat sa plece fara nicio propunere pentru prelungirea contractului.

Contra crede ca Becali se asteapta ca suporterii Stelei sa revina alaturi de echipa odata cu instalarea lui Mirel Radoi pe banca.

"Sigur ca fiecare isi gandeste strategia clubului asa cum doreste, dar eu spun ca e anormal ca un antrenor care a castigat trei trofee intr-un an sa nu aiba posibilitatea sa joace in Champions League."

"Aducerea lui Mirel Radoi mi se pare o lovitura de imagine, o incercare de apropiere a suporterilor catre noua Steaua, dupa acest scandal legat de nume si sigla. E o lovitura buna de imagine data de Steaua, dar e important ca el sa fie sustinut, pentru ca nu ii va fi usor.", a spus Contra la Ora exacta in sport.

Fostul antrenor al Petrolului isi asteapta inca banii pentru perioada petrecuta la Ploiesti.

"Am vorbit cu cei care se ocupa de procedura de insolventa, sunt niste bani pe care ii am de primit si sper sa ii primesc, pentru ca e munca mea depusa in doi ani, cu rezultate destul de bune."

"Cred ca acesti bani mi se cuvin si sper sa ii primesc pana la urma."

"La Guangzhou am avut o perioada mai putin buna, o luna fara victorie. Mi-as dori sa aduc si jucatori din Liga I, dar sunt prea scumpi. In acest moment suntem in discutii cu Terek pentru Bokila, e un jucator pe care il cunosc si pe care mi l-as dori aici.", a mai spus Contra.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Criza din Guvern a luat sfârșit. Coaliția are un nou acord, ministrul Sănătăţii va fi anunţat miercuri
BRAT
Modifică setările cookies