Pleaca spaniolii si vin turcii?! Sponsorul lui Fenerbahce, gata sa bage bani la Dinamo: "E o suma foarte mare! I-am convins!" Anunt de ULTIMA ORA

Pleaca spaniolii si vin turcii?! Sponsorul lui Fenerbahce, gata sa bage bani la Dinamo: "E o suma foarte mare! I-am convins!" Anunt de ULTIMA ORA

Dinamo este in cautarea unor solutii rapide pentru echilibrarea balantei financiare.

"Cainii" se confrunta in continuare cu probleme grave financiare. Antrenorul Cosmin Contra si fotbalistii Borja Valle si Isma Lopez si-au reziliat deja contractele. Aproape toti jucatorii straini de la Dinamoi si-au depus memorii din cauza neplatii salariilor, insa Radu Birlica, directorul de marketing al clubului, ar fi gasit o solutie importanta.

Oficialul lui Dinamo spune ca a convins un investitor important din Turcia sa bage bani la echipa:

"Ca sa vedeti un paradox, eu sunt plecat din Bucuresti la o intalnire cu un viitor partener turc care, culmea, vrea sa sponsorizeze clubul cu o suma foarte mare. El sponsorizeaza si clubul Fenerbahce si inca un club din prima liga din Turcia. Au o foarte mare fabrica de imbracaminte din Turcia. 

Avem o relatie personala, l-am convins, i-am explicat situatia de la inceput, i-am spus ca avem cea mai frumoasa galerie, ca Dinamo este un brand. I-am prezentat si partile negative si pe cele pozitive si dansii sunt de acord sa se asocieze cu noi in conditiile astea", a spus Radu Birlica pentru Gazeta.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Peste 8.000 de persoane au fost vaccinate împotriva COVID-19, în ultimele 24 de ore
BRAT

Modifică setările cookies