PLANUL SECRET al lui MM Stoica pentru revenirea la FCSB! Ce se afla in spatele iesirii sale de la meciul contra Craiovei si ce i-a transmis Gigi Becali

PLANUL SECRET al lui MM Stoica pentru revenirea la FCSB! Ce se afla in spatele iesirii sale de la meciul contra Craiovei si ce i-a transmis Gigi Becali

Meme Stoica nu poate sta departe de FCSB. La nici o luna de cand a decis sa renunte la postul de manager sportiv, vrea sa revina ca oficial si sa isi reia postul din cadrul clubului pentru echipa mare.

Mihai Stoica a renuntat la postul sau de manager sportiv in urma cu o luna, din care rezulta ca nu e de acord cu ce se intampla la echipa. Fostul manager s-a razgandit mai repede decat se astepta lumea, dorind sa revina in functie. El ar discuta intens cu Becali revenirea sa, insa putin probabil sa se realizeze, conform Gazeta Sporturilor. 

MM a vrut o pauza, patronul a vrut despartire

Potrivit sursei citate mai sus, Mihai avea intentia sa isi puna pe pauza activitatea de la FCSB, retragerea sa fiind una temporara, insa intentiile sale nu au corespuns cu cele ale lui Becali, care in momentul lansarii zvonurilor despre dorinta lui MM de a reveni, a ales sa rupa contractul pe care il avea cu acesta. Despartirea dintre cei doi este una iminenta.

Becali este dispus sa il accepte pe Meme doar la echipa de juniori din cadrul Academiei, ceea ce Meme refuza cu desavarsire. 

Cel mai activ aparator al FCSB-ul din partida cu Craiova

Cunoscut pentru exprimarea libera de care da dovada, Mihai Stoica si-a aparat fostul club in timpul partidei cu Craiova prin intermediul paginii personale de Facebook. Fostul manager a fost mai acid decat Becali, Vintila si Raducan la un loc, criticand arbitrajul, dar si reactiile presei de dupa meci.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Școala românească a fost prinsă complet pe nepregătite de pandemie. Învățământul online, un experiment eșuat
BRAT
Modifică setările cookies