VIDEO EXCLUSIV Pițurcă intervine în scandalul momentului din Liga 1: "Au făcut o mare greșeală! Conducerea nu e profesionistă"

Fostul selecționer Victor Pițurcă a fost invitat la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena, unde a comentat și ultimele evenimente din Liga 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Octombrie 2022, 20:56
Data actualizarii: Marti 25 Octombrie 2022, 20:55

Printre ele se numără și înlăturarea lui Andrei Prepeliță de la FC Argeș. Consiliul Director a anunțat, după eșecul cu Petrolul (0-2), că antrenorul Constantin Schumacher va fi singurul care se va ocupa de pregătirea de acum înainte, practic forțându-l pe Prepeliță să plece.

Victor Pițurcă: "FC Argeș a făcut o mare greșeală. Eu i-aș fi făcut contract pe 3-4 ani lui Prepeliță"

Până la acest moment, Andrei Prepeliță nu a plecat de la FC Argeș, chiar dacă primarul Cristian Gentea i-a transmis ironic să meargă și să antreneze portarii.

Victor Pițurcă este de părere că FC Argeș a făcut o mare greșeală prin îndepărtarea lui Andrei Prepeliță de la echipă, iar despre conducătorii piteștenilor spune că sunt neprofesioniști.

"Eu cred că rezultatele pe care le-a obținut Prepeliță au fost deosebite la Pitești de când a preluat el echipa. Anul trecut au intrat în play-off. Un antrenor tânăr ca el trebuia păstrat. Eu i-aș fi făcut contract încă 3-4 ani, l-aș fi lăsat să muncescă în continuare, dar așa e regula la noi.

Eu cred că cei care conduc acolo nu sunt profesioniști, nu cunosc foarte bine acest joc, fotbalul, și au făcut o mare greșeală cu schimbarea lui Andrei Prepeliță. Asta e părerea mea", a spus Victor Pițurcă, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena.

FC Argeș ocupă locul 11 în Liga 1, cu 17 puncte în 15 etape, la trei lungimi de ultima poziție de play-off.

Modifică setările cookies