„Eu să renunț?” Ce a spus Andrei Prepeliță înainte de a fi înlăturat

Petrolul Ploiesti - FC Arges Andrei Prepelita Superliga Superliga Prepeliță vrea transferuri după victoria cu Dinamo! Antrenorul îi dedică victoria legendei Nicolae Dobrin
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Octombrie 2022, 21:35
Data actualizarii: Luni 24 Octombrie 2022, 21:40

Andrei Prepeliță a susținut ultimul său flash-interviu din postura de antrenor la FC Argeș.

Demis imediat după înfrângerea cu Petrolul Ploiești, Andrei Prepeliță a avut, totuși, câteva cuvinte de spus după întâlnirea cu "lupii galbeni" de pe Stadionul "Ilie Oană".

„Un meci foarte slab din partea noastră, nu mă așteptam la o asemenea evoluție. Când vezi atâtea greșeli, atâtea pase greșite, nu știu... Trebuie să ai anumite execuții, din păcate multe greșeli elementare.

  • Prepeliță vrea transferuri după victoria cu Dinamo! Antrenorul îi dedică victoria legendei Nicolae Dobrin

Ne-am bătut singuri! Adversarul nu ne-a pus mari probleme. Supărat și pe Alceus, și pe Calcan, fără reacție! Bryan a avut un atac decisiv la mijlocul terenului, deși știa că are cartonaș galben. Sunt decizii pe care ei le iau pe teren, noi nu putem să facem prea multe.

Eu îmi propusesem 22 de puncte la finalul turului, mă așteptam la un tur de campionat greu, în condițiile în care am transferat mulți jucători. Era greu să-i integrez, să se acomodeze.

Eu să renunț? Nu! Nu mi se pare un act de bărbăție să-ți dai demisia. Am demonstrat anul trecut, când am rămas ferm pe poziție, și am reușit. Am încredere în munca mea, 100%! Dacă nu duc echipa în play-off, nu mi se prelungește contractul, am asta stipulat”, a spus Prepeliță după meci.

În următoarea partidă, FC Argeș o va întâlni pe UTA Arad pe teren advers. Meciul este programat duminică, 30 octombrie, de la ora 18:15 și va putea fi urmărit LIVE TEXT pe www.sport.ro!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!