VIDEO Pintilii, mână liberă de la Gigi Becali: „Chiar că nu mă bag!” Jucătorul care își poate pierde locul în primul „11”

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Februarie 2023, 16:57
Data actualizarii: Marti 07 Februarie 2023, 17:00

FCSB a obținut o victorie importantă pe terenul rivalei CFR Cluj, scor 0-1, care o ține pe echipa lui Mihai Pintilii în cărți pentru lupta la titlu.

Revenit după nouă luni de absență, Iulian Cristea i-a luat locul în centrul defensivei lui Dawa (suspendat după cartonașul roșu primit în meciul cu Farul Constanța) și a avut o prestație foarte bună, dând încredere echipei.

Gigi Becali, încântat de jocul FCSB-ului

Întrebat dacă va miza în continuare pe Cristea în centru, Gigi Becali a susținut că va lăsa această decizie la latitudinea lui Mihai Pintilii.

„Bă, nu știu, asta... ce vrea Pintilii să facă, e treaba lui asta, chiar că nu mă bag, adică să joace cu cine vrea. Jocul nostru nu de Dawa depinde, trebuie să ne facem noi jocul, cum am jucat aseară (n.r. - pe terenul lui CFR Cluj, scor 0-1), dintr-o pasă.

Adică n-am văzut așa vijelie de joc ca aseară, pac-pac-pac pasă din prima, pasă din prima, așa vijelie n-am văzut! Noi n-am jucat niciodată asemenea vijelie de joc. Nici Barcelona nu juca în așa viteză”, a spus entuziasmat Gigi Becali, după victoria cu CFR Cluj.

FCSB ocupă locul patru în clasamentul Superligii, cu 44 de puncte, la șapte puncte în spatele liderului Farul și la șase în urma campioanei CFR. Pe trei se află Rapid, cu 45 de puncte.

În ultimele cinci partide din campionat, FSCB a obținut trei victorii și două înfrângeri.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!