OFICIAL Unde s-a transferat internaționalul sârb despre care s-a scris că ”merge să semneze cu FCSB”. A jucat la Steaua Roșie și Partizan

aleksandar lutovac FCSB Partizan Belgrad Steaua Rosie Belgrad sv ried Fotbal extern
Cătălin Parfene
Data publicarii: Marti 07 Februarie 2023, 11:36
Data actualizarii: Marti 07 Februarie 2023, 11:35

Aleksandar Lutovac, jucător de bandă dreaptă, a făcut junioratul la Steaua Roșie Belgrad, dar în ultimele sezoane a evoluat la marea rivală Partizan Belgrad.

Fostul internațional sârb de tineret Aleksandar Lutovac (25 de ani), despre care presa din Belgrad scria în vara lui 2018 că ”merge la București pentru a semna cu FCSB”, s-a transferat luni de la Partizan Belgrad la SV Ried, a anunțat clubul din Bundesliga austriacă.

”SV Guntamatic Ried s-a întărit cu doi fotbaliști ofensivi în ultima zi a perioadei de transferuri din iarnă, 6 februarie: Aleksandar Lutovac și Stefan Kordic.

Ambii au semnat contracte valabile până la sfârșitul sezonului 2023-2024, cu opțiune de prelungire pe un an”, a comunicat SV Ried pe site-ul oficial.

Aleksandar Lutovac, transferat gratis de SV Ried de la Partizan Belgrad

”L-am urmărit de mult timp pe Aleksandar Lutovac și l-am putut vedea și live la Belek (n.r. - în cantonamentul din Turcia), așa că am profitat de șansa de a-l transfera de la un club mare (n.r. - Partizan Belgrad) fără sumă de transfer. 

Cu el, vom fi și mai versatili în ofensivă”, au explicat directorii sportivi Wolfgang Fiala și Thomas Reicheltshammer.

Format la Steaua Roșie Belgrad, Lutovac a atras atenția celor de la FCSB în vara lui 2018, când fotbalistul juca la FK Rad din Belgrad. 

SV Ried luptă în Bundesliga austriacă pentru evitarea retrogradării

Ulterior, jucătorul care poate evolua pe orice post pe banda dreaptă a ajuns la Partizan Belgrad, de unde acum s-a transferat la SV Ried, locul 11 (penultimul) în Bundesliga austriacă.

”Sunt fericit că am ajuns aici și prioritatea mea la Ried va fi să ajut echipa să-și atingă obiectivul. 

Am văzut ultimul meci, cel din Cupă cu Wiener SC (n.r. - 2-0 pentru Ried, sâmbătă, în sferturile competiției), și sper să debutez cât mai repede”, a declarat Aleksandar Lutovac pentru site-ul oficial al lui SV Ried.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!