Pierderi mari pentru Steaua 2015? Inca doi titulari pot urma exemplul lui Bourceanu si Tatarusanu, Reghe are 3 luni sa-i convinga

Pierderi mari pentru Steaua 2015? Inca doi titulari pot urma exemplul lui Bourceanu si Tatarusanu, Reghe are 3 luni sa-i convinga

►PRO TV prezinta: Petrolul - Astra, azi 20:30 si Steaua - Dinamo, joi 20:30! Fotbal pentru toata lumea!

Steaua l-a pierdut in iarna pe capitanul Alex Bouceanu, unul dintre cei mai importanti oameni ai echipei din ultimele doua sezoane, titular la nationalei Romaniei. Intrat in ultimele luni de contract, Bourceanu nu a mai vrut sa semneze prelungirea, acesta fiind ademenit cu o oferta mult mai buna de turcii de la Trabzonspor, motiv pentru care stelistii s-au vazut nevoiti sa accepte prima oferta sosita pe adresa clubului.

Cu Bourceanu plecat la turci, cu Ciprian Tatarusanu si el pe picior de plecare, dupa ce s-a inteles cu Fiorentina, Steaua se poate confunta cu aceeasi problema si in sezonul urmator, iar alti doi titulari certi sunt in pericol.

Campionii nu au reusit sa gestioneze situatia creata in cazul lui Bourceanu si Tatarusanu, iar alti doi jucatori importanti pot ajunge si ei in acelasi punct, noteaza editia tiparita a cotidianului Gazeta Sporturilor.

Este vorba despre noul capitan al ros-albastrilor, Mihai Pintilii, dar si despre Iasmin Latovlevici, fundasul stanga al campioanei. Cei doi jucatori vor intra si ei curand in ultimele luni de contract, urmand sa se regaseasca in aceeasi situatie cu Bourceanu si Tatarusanu incepand cu luna iunie.

Cotati la 2,3, respectiv 2,2 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.de, Pintilii si Latovlevici vor putea aborda si ei aceeasi strategie ca si colegii lor, iar Laurentiu Reghecampf are la dispozitie 3 luni pentru a-i convinge.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Școala românească a fost prinsă complet pe nepregătite de pandemie. Învățământul online, un experiment eșuat
BRAT
Modifică setările cookies