Liga 1

Rapidul, CEDAT de Zamfir si Cristescu: "Clubul va fi dat GRATIS" Anuntul facut de presedintele Nicolae Manea

►PRO TV prezinta: Petrolul - Astra, miercuri 20:30 si Steaua - Dinamo, joi 20:30! Fotbal pentru toata lumea!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 26 Martie 2014, 07:16
Data actualizarii: Miercuri 26 Martie 2014, 07:27

"Sfarsitul nu-i aici", asa suna un vers al regretatului Florian Pittis, unul dintre cei mai mari fani pe care i-a avut Rapidul. Iar cuvintele sale, care desi nu se mai aud, sunt mai vii ca niciodata in sufletele fanilor giulesteni, mai ales dupa anuntul facut de presedintele Nicolae Manea.

Aflat la negocieri pentru preluarea clubului, pe care spera sa-l salveze de la dezastru si cu care viseaza sa joace din nou in cupele europene, antrenorul Viorel Moldovan se pare ca a reusit sa ii convinga pe actualii actionari sa ii cedeze pachetul majoritar.

Nicolae Manea, presedintele Rapidului, spune ca cele doua parti au ajuns la un acord aseara (n.r marti seara), insa nu s-a semnat niciun act din cauza orei foarte tarzii. Presedintele giulestean spune insa ca Moldovan va prelua fraiele clubului, mai multi apropiati ai acestuia urmand sa se ocupe de partea administrativa, in timp ce el va continua din postura de antrenor.

"Rezultatele negocierilor sunt clare! Important e ca oamenii vor sa cedere, iar Viorel sa ia clubul. Nu am cunostinte despre averea lui, pesemne ca mai e cineva cu el. Se cedeaza, nu se cumpara nimic, nu se da niciun ban.

Acum vin de la intalnire, lucrurile sunt clare. Probabil ca se va face un precontract, pentru ca pana vineri sa putem achita niste bani jucatorilor, in vederea licentierii. Viorel a cerut si un audit, care nu se face intr-o zi, dar ceea ce e important e ca s-au inteles pentru cedarea Rapidului.

Au fost anumite probleme, sa nu credere ca a fost usor. E o situatie dificila. Suntem prinsi acum cu Tribunalul, cu dosarul de licentiere. Maine dimineata (n.r miercuri) se semneaza un contract, iar zilele urmatoare vor fi rezolvate restul problemelor", a spus Nae Manea la Digisport.

La intalnirea dintre actualii actionari si Viorel Moldovan a fost prezenta si Cristina Andronache, administratorul financiar al clubului, cea care se ocupa de procedura de insolventa.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies