Petrolul Ploiesti jupanul vestiarului tamas Vivi Rachita Superliga

Petrolul Ploiești și-a găsit "jupânul vestiarului"

În prima etapă a Superligii, Petrolul Ploiești o va întâlni pe FC Voluntari, luni, 18 iulie, de la ora 21:30.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Iulie 2022, 19:28
Data actualizarii: Marti 05 Iulie 2022, 19:31

Gabi Tamaș a avut un sezon foarte bun la FC Voluntari, echipă alături de care a terminat pe locul 4 în playoff și a jucat finala Cupei României, dar a ales să încerce o nouă provocare. 

Brașoveanul s-a transferat Petrolul Ploiești, nou promovată, formație care a făcut mai multe transferuri interesante în această pauză competițională. Fost internațional cu prezențe în La Liga, Ligue 1 și Premier League, Gabi Tamaș (38 de ani) e considerat de acum jupânul vestiarului la formația pregătită de Nicolae Constantin. 

"Tamaș, jupânul vestiarului"

Vivi Răchită, căpitanul Petrolului într-o perioadă în care "lupii galbeni" cucereau Cupa României (1995), și-a exprimat opinia despre poziția pe care o va avea Tamaș la formația de pe "Ilie Oană"

”Tamaş, Cebotaru şi Takayuki au împreună 115 ani, nu? Ei vor fi lideri şi din punct de vedere al vârstei şi din punct de vedere al valorii şi a tot ce au făcut în fotbalul românesc. Îmi aduc aminte de Takayuki când a venit la un trial la Ploieşti cu alţi doi japonezi şi l-am oprit. Avea 65 de kg, dar am văzut în el dorinţă şi îndemânare destul de bună pentru un jucător de 20 de ani cât avea atunci.

Tamaş s-a impus la toate echipele pe la care a fost pentru care are puterea de a fi jupânul vestiarului. Eu cred ca Tamaş va fi liantul dintre vestiar şi conducere. A văzut că a marcat două goluri în meciurile de pregatire, este un câstig real”, a declarat Vivi Răchită, potrivit Orange Sport.

Nae Constantin: "Tamaș dă 100%!"

Nae Constantin (48 ani) este încântat că se va putea baza pe fundașul cu 67 de selecții în echipa națională în primul sezon de la promovare. Antrenorul „lupilor galbeni” susține că Tamaș se simte excelent din punct de vedere fizic și că este un câștig real pentru defensiva ploieștenilor.

„Tamaş se descurcă bine, pe teren dă 100%. Este foarte bine din toare punctele de vedere. Vine cu experienţă mare, linia noastră de fund era compusă din jucători fără experienţă, jucători destul de tineri şi experienţa lui ne va aduce un mare plus.

Eu îl cunosc de pe la vreo 16 ani (n.r. pe Gabi Tamaş), cred că se mişcă mai bine decât la 20 de ani”, a declarat Nae Constantin înainte de plecarea în cantonament.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!