florin nita CFR Cluj Cristi Balaj Silviu Lung Jr. Liga 1

Motivul pentru care transferul lui Florin Niță la CFR Cluj a căzut: „Ar fi fost în lot acum!” Cu cine negociază ardelenii 

Florin Niță (35 ani) s-ar fi putut întoarce în România, chiar la campioana CFR Cluj. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Iulie 2022, 19:05
Data actualizarii: Marti 05 Iulie 2022, 19:07

Oficialii ardeleni au negociat pentru transferul său, după anunțul despărțirii de Slavia Praga, echipă pentru care nu a mai evoluat din iarnă. Florin Niță și-a pierdut postul de titular, în ciuda evoluțiilor bune și a decis să plece.

Transferul la CFR Cluj a „picat” însă după discuțiile cu conducerea campioanei României, iar Cristi Balaj a oferit detalii. 

Cristi Balaj a dezvăluit de ce a picat transferul lui Florin Niță și cu cine negociază CFR Cluj 

Președintele lui CFR Cluj a vorbit despre negocierile cu Florin Niță, dezvăluind de ce nu s-a realizat transferul. Totodată, Cristi Balaj a confirmat negocierile campioanei României cu Silviu Lung jr., rămas liber de contract după despărțirea de Kayserispor. 

„Florin Niță a cerut o sumă mult prea mare pentru posibilitățile oricărui club în România. Au fost negocieri, da. Dacă îi dădeam cât a cerut, atunci el era în lotul CFR-ului acum.

În acest moment așteptăm să vedem cum o să evolueze discuțiile cu Silviu Lung. Nu înseamnă că nu avem și alte variante. Dar așa este corect, atât timp cât noi am făcut o promisiune”, a declarat Cristi Balaj la Digi Sport. 

Modifică setările cookies