Petrecere monstru cu manele si narghilele pentru fostele vedete de la FCSB! Stanciu, Chipciu, Rusescu au dansat pe "Are buze criminale, sarutari distrugatoare"

Petrecere monstru cu manele si narghilele pentru fostele vedete de la FCSB! Stanciu, Chipciu, Rusescu au dansat pe "Are buze criminale, sarutari distrugatoare"

Mai multi jucatori care au facut sau inca fac parte din lotul echipei nationale, dar si al FCSB-ului, au petrecut pe ritmuri de manele.

Ziua de nastere a lui Alex Chipciu, mijlocas care a implinit 30 de ani, a fost motiv de petrecere pentru mai multi fost si actuali internationali romani si fosti componenti ai FCSB-ului. Stanciu, "Dodel" Tanase, Rusescu, Prepelita, dar si Ovidiu Popescu au fost invitati la aniversarea lui Chipciu.

Aflati in vacanta dupa incheierea sezonului si liberi pana la urmatoarea actiune a echipei nationale (Stanciu si Chipciu), acestia s-au distrat pe muzica lui Adi de la Valcea.

"Si are, are buze criminale / Sarutari distrugatoare / Ea da inimii culoare", au fost versurile preferate.

Prepelita a filmat si a primit o dedicatie


Cantaretul de manele Adi de la Valcea i-a dedicat lui Prepelita o melodie.

"E o vorba din batrani / Nu mor caii cand voi cainii, cand vor cainii / E o vorba adevarata / Cand ai bani, si ursul joaca, si ursul joaca", i-a cantat acesta fotbalistului.

Ovidiu Popescu nu a mai jucat din octombrie 2018


Ovidiu Popescu a jucat in doar 10 meciuri din sezonul recent incheiat al Ligii I. El a evoluat intre iulie si octombrie, accidentandu-se apoi grav. De 8 luni acesta e in recuperare.

NU RATA GALERIA FOTO DE MAI JOS

  • Petrecere monstru cu manele si narghilele pentru fostele vedete de la FCSB! Stanciu, Chipciu, Rusescu au dansat pe
VIDEO PROTVPLUS.RO

Ciclonul din Marea Neagră aduce inundații în România. În Galați, oamenii au ieșit cu barca pe străzi
BRAT
Modifică setările cookies