Penalty-ul din care a castigat FCSB a fost provocat intentionat? "Se intampla pe vremuri, cand o echipa dorea sa piarda! Nu imi da impresia ca vrea sa opreasca mingea!"

Penalty-ul din care a castigat FCSB a fost provocat intentionat? "Se intampla pe vremuri, cand o echipa dorea sa piarda! Nu imi da impresia ca vrea sa opreasca mingea!"

Luni 26 Noiembrie 2018, 09:27

Poli Iasi - FCSB 1-2 | Echipa lui Nicolae Dica a reusit sa castige dupa ce a fost condusa.

Aboneaza-te la canalul nostru de YouTube si vezi cele mai tari clipuri video

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

FCSB a castigat la Iasi dupa un penalty produs de Pantaru. Cristi Balaj, fost arbitru FIFA, are mari semne de intrebare dupa aceasta faza. Balaj lasa de inteles ca jucatorul lui Stoican l-a faultat intentionat pe Man pentru a provoca lovitura de la 11 metri.

"Mie nu imi da impresia niciodata ca aparatorul vrea sa opreasca mingea. Eu cand vad asemenea faze ma pot gandi la orice. Imi amintesc cand eram arbitru, jucatorii, unii, nu este cazul acum ca nu am nicio dovada, aveau momente in care doreau sa faca penalty. N-am ce sa inteleg aici. Nu sunt surprins nici de reactia pe care au avut o jucatorii ulterior. Se intampla pe vremuri, cand o echipa dorea sa piarda, veneau si protestau constant la arbitru pentru a spune, a trage un semnal de alarma si sa arate suporterilor ca sunt dezavantajati", a declarat Cristi Balaj pentru TelekomSport.



VIDEO PROTVPLUS.RO

Structura anului şcolar 2019-2020, anunţată OFICIAL. O vacanţă a dispărut complet
BRAT