Liga 1

Penalty-ul din care a castigat FCSB a fost provocat intentionat? "Se intampla pe vremuri, cand o echipa dorea sa piarda! Nu imi da impresia ca vrea sa opreasca mingea!"

Poli Iasi - FCSB 1-2 | Echipa lui Nicolae Dica a reusit sa castige dupa ce a fost condusa.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Noiembrie 2018, 09:27
Data actualizarii: Luni 26 Noiembrie 2018, 09:35

FCSB a castigat la Iasi dupa un penalty produs de Pantaru. Cristi Balaj, fost arbitru FIFA, are mari semne de intrebare dupa aceasta faza. Balaj lasa de inteles ca jucatorul lui Stoican l-a faultat intentionat pe Man pentru a provoca lovitura de la 11 metri.

"Mie nu imi da impresia niciodata ca aparatorul vrea sa opreasca mingea. Eu cand vad asemenea faze ma pot gandi la orice. Imi amintesc cand eram arbitru, jucatorii, unii, nu este cazul acum ca nu am nicio dovada, aveau momente in care doreau sa faca penalty. N-am ce sa inteleg aici. Nu sunt surprins nici de reactia pe care au avut o jucatorii ulterior. Se intampla pe vremuri, cand o echipa dorea sa piarda, veneau si protestau constant la arbitru pentru a spune, a trage un semnal de alarma si sa arate suporterilor ca sunt dezavantajati", a declarat Cristi Balaj pentru TelekomSport.

Modifică setările cookies