"De 2 ani incerc sa-l aduc, NU VREA!" Becali a anuntat 3 TRANSFERURI pentru iarna! Primele 2 nume au fost CONFIRMATE de patronul FCSB-ului

"De 2 ani incerc sa-l aduc, NU VREA!" Becali a anuntat 3 TRANSFERURI pentru iarna! Primele 2 nume au fost CONFIRMATE de patronul FCSB-ului

Gigi Becali a dezvaluit urmatoarele tinte ale FCSB-ului pentru perioada de transferuri din iarna.

Gigi Becali a dezvalut ca pregateste 3 transferuri pentru iarna.

"Pe Puscas vreau de 2 ani sa-l luam dar nu putem! N-a vrut el, dadeam 3 milioane de euro pe el, dar n-a vrut sa vina. El valoreaza 10 milioane acum. Eu vreau un mijlocas daca se potriveste e bine, si vreau si un atacant. Si un fundas central e obligatoriu.

La mine, daca apare un jucator valoros, nu conteaza pe ce post este, daca pot si apoi sa-l vand in 2 ani, incerc sa-l iau.

Ivan, Olaru. Rus (de la Sepsi), nu. Este un alt fundas central care imi place mie, dar nu va spun. Cred ca o sa-l luam. Olaru, daca ne intelegem la pret cu ei, ne intelegem. Pe Ivan il vreau si cred ca o sa ne intelegem. Am mai schimbat cu impresarul, Ivan nu vorbeste cu mine ca nu are voie" a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii completeVIDEO PROTVPLUS.RO

Alegeri europarlamentare și referendum. Numărul total de alegători așteptați la vot este de 18.968.840 de persoane
BRAT