Peluza Sud farul Rapid Superliga Peluza SUD va fi prezentă la meciul Rapid-Farul! Anunț de ultim moment

Peluza SUD va fi prezentă la meciul Rapid-Farul! Anunț de ultim moment

Meciul dintre Rapid și Farul va fi privit din tribune și de galeria lui CSA Steaua.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Vineri 30 Iulie 2021, 10:09
Data actualizarii: Vineri 30 Iulie 2021, 10:29

Brigada "Vacarm", din cadrul Peluzei SUD, și-a anunțat prezența la acest meci. Aceștia vor susține galeria echipei lui Gică Hagi. Astfel, duelul va fi cuprins de o atmosferă de meci mare, pe Arena Națională.

Rapid este echipa care adună cei mai mulți suporteri din Liga 1. În prima etapă, aceștia au adunat peste 15.000 de fani, în condițiile în care meciul s-a jucat în deplasare, la Mioveni. Rapid și CFR sunt singurele echipe cu victorii pe linie din prima ligă.

Din cauza trecutului steflist, Gică Hagi este considerat unul dintre cei mai mari dușmani ai Rapidului. De fiecare dată când au avut ocazia, suporterii Rapidului l-au contestat mereu. 

Mihai Iosif a prefațat partida: "Nu am înţeles asta cu program uşor, fiind nou promovaţi. Ar trebui să jucăm cu Real Madrid în opinia lor. Iar echipele pe care le-am bătut nu au fost uşoare, veţi vedea. Meciul cu Farul e greu, cu o echipă bună care joacă fotbal. 

Sper să câştigăm! Sper ca Moldovan să ţină poarta intactă şi Farul să primească minim un gol. Au un lot mare, chiar dacă lipsesc jucătorii de la lot. Sperăm să fie un spectacol frumos, atât în tribune, cât şi în teren. Am auzit că vor fi şi suporteri de la ei, dar ca ai noştri nu mai există".

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!