"De prost i-am luat eu!". Gigi Becali, dezlănțuit împotriva jucătorilor străini: "E pe banii mei!"

Gigi Becali FCSB Stipe Vucur zdenek ondrasek Fotbal extern "De prost i-am luat eu!". Gigi Becali, dezlănțuit împotriva jucătorilor străini: "E pe banii mei!"
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Iulie 2021, 09:38
Data actualizarii: Vineri 30 Iulie 2021, 09:47

FCSB a fost eliminată din Conference League de kazahii de la Karagandy!

FCSB a pierdut la loviturile de departajare, iar Karagandy s-a calificat în al treilea tur al preliminariilor Conference League. Jucătorii antrenați de Dinu Todoran nu au reușit să profite de avantajul obținut în primul meci, iar echipa a fost eliminată din competițiile europene.

Evoluțiile fotbaliștilor de la FCSB nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor, iar printre cei vizați de Gigi Becali pentru felul în care au jucat s-au numărat și străinii Ondrasek și Vucur. 

  • De prost i-am luat eu! . Gigi Becali, dezlănțuit împotriva jucătorilor străini: E pe banii mei!

"Păi în viața vieților voastre să mai vedeți că ia Becali jucători din străinătate liberi? Și Ondrasek, și Vucur. Când au venit, le-am zis: Gata, la revedere! Nu îi mai vreau la prima echipă, să se ducă la echipa a doua. Și Vucur. Nu juca niciodată în viața lui ăsta, dacă nu facea Cristea greșeala aia. De prost i-am luat eu. A, iau străini decât dacă îi văd eu. 

Nu au confirmat, pe Vînă nu l-am văzut foarte bun la Viitorul și nu a confirmat la noi? Fotbalul e foarte complex. Are foarte multe necunoscute. Posibil noi să greșim sau eu, dar e greșeala mea, e pe banii mei. Dacă stau să mă gândesc, nu sunt nici în datorii, nici în insolvență, nici în Divizia C", a declarat Gigi Becali pentru DigiSport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!