Pelici, entuziasmat după victoria cu Rapid: "Asta ne-a motivat!". Ce a declarat despre viitorul său la CS Mioveni 

alexandru pelici CS Mioveni Rapid Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 Mai 2022, 23:34
Data actualizarii: Luni 16 Mai 2022, 23:41

CS Mioveni a obținut o victorie importantă în ultima etapă din playout, scor 3-2, cu Rapid

Alexandru Pelici s-a declarat încântat de atitudinea jucătorilor săi, explicând că au fost motivați de discuțiile care au existat în ultimele zile. 

Tehnicianul celor de la CS Mioveni a vorbit și despre viitorul său, mărturisind că, pentru moment, prima opțiune pentru următorul sezon o reprezintă echipa pe care o antrenează în acest moment. 

"Vreau să îmi felicit jucătorii. Mă bucură foarte mult ce am realizat azi. Nu mi-a fost foarte greu să îi motivez. Ne-a ajutat mult ce s-a discutat zilele trecute, că suntem în vacanță, că Rapid va câștiga sigur. Asta ne-a motivat! 

Am rămas în Liga 1, ăsta e un obiectiv la care nimeni nu spera la startul sezonului. Noi ne gândeam cum vom găsi două echipe să le băgăm sub noi, să ne salvăm prin intermediul barajului. 

Îmi pare rău pentru Rapid, dar asta este. Sunt convins că vor fi o echipă puternică anul viitor, în playoff, și se vor bate pentru campionat. Probabil, pentru noi, obiectivul va fi același. Mâine vom avea o ședință. Campionatul viitor va fi mult mai greu, nu vor mai fi două echipe retrogradate din oficiu. Trebuie să gestionăm cât mai bine situația. 

Am avut o discuție despre prelungire, dar am promis că vom concretiza la finalul sezonului. În momentul de față, prima opțiune pentru mine este CS Mioveni. Este opera noastră și vrem să o ducem înainte", a spus Alexandru Pelici la Orange Sport. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!