”Pe noi nu a putut să ne cumpere!” Răzvan Burleanu, atac fără precedent la Gigi Becali

Răzvan Burleanu face acuzații grave la adresa lui Gigi Becali!

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 20 Iulie 2021, 10:19
Data actualizarii: Marti 20 Iulie 2021, 10:44

Comisia de Disciplină şi Etică a FRF l-a amendat pe Gigi Becali cu 30 de mii de lei pentru jignirile aduse arbitrilor în sezonul trecut.

”Comisiile sunt independente, iar acest lucru cred că l-ați văzut încă din 2014. De aceeași autonomie se bucură tot arbitrajul. Au fost două elemente extrem de importante pentru a întări această fundație de integritate. În ceea ce-l privește pe domnul Becali, cred că e supărarea unui om care n-a reușit să ne cumpere, așa cum a făcut-o cu alții”, este acuzația gravă făcută de șeful Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu.

  • EXCLUSIV | Gigi Becali nu il uita pe Kovacs: Toata viata o sa tin minte ce a facut Kovacs cu CFR! De ce nu gresesti tu, Kovacs, cum faci cu FCSB?

Becali, amendat cu 30 de mii de lei în două dosare deschise de CCA

În primul dosar a fost amendat cu 10 mii de lei, iar în cel de-al doilea, cu 20 de mii, pentru recidivă.

"Admite cererea formulată de reclamanta Comisia Centrală a Arbitrilor împotriva pârâtului Becali George. În baza art. 52.2.b şi art. 52.4 cu aplicarea art. 12, 14 Bis şi 15 din RD, pârâtul Becali George se sancţionează cu penalitate sportivă de 10.000 lei", se arată în soluţia primului dosar publicată pe site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

Gigi Becali a fost încadrat la articolul care pedepseşte oficialii cluburilor care folosesc cuvinte jignitoare, aduc atingere onoarei, reputaţiei, demnităţii sau imaginii publice a unei persoane în mass-media.

De la începutul acestui an, patronul Gigi Becali a făcut mai multe declaraţii la diferite emisiuni de televiziune în care a criticat în termeni injurioşi arbitrajele de la meciurile echipei FCSB. Printre arbitrii criticaţi cel mai des de Becali a fost centralul Istvan Kovacs.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!