"Pe bune? Nu suport asta!" Ilie Dumitrescu, scos din minti de un jucator al FCSB-ului! S-a enervat si l-a criticat ASPRU in direct

"Pe bune? Nu suport asta!" Ilie Dumitrescu, scos din minti de un jucator al FCSB-ului! S-a enervat si l-a criticat ASPRU in direct

FCSB s-a impus in derby-ul cu Dinamo, scor 3-2, insa prestatia unui jucator al ros-albastrilor l-a deranjat pe Ilie Dumitrescu.

Ilie Dumitrescu s-a enervat in momentul in care a analizat al doilea gol incasat de FCSB si l-a criticat aspru pe Andrei Miron.

Fundasul central a fost luat la tinta de Ilie Dumitrescu pentru ca l-a lasat mult prea usor pe Sorescu sa centreze, iar la acea faza Nemec a inscris golul egalizator.

"As vrea sa vedeti un lucru, cum trateaza faza asta Miron. Nu face presing de intampinare! Si as vrea sa vedeti acum un aspect. Deci el isi pune mainile la spate si il invita pe Sorescu 'Fii, te rog, amabil, ia uita-te putin daca exista vreun om liber'.

Nu faci presing de intampinare, nu mergi sa blochezi, ramai acolo si pui mainile la spate. Adica ma faci sa inteleg 'Poti sa centrezi, sa nu ma lovesti in mana la faza asta». El e simpatic. Trebuie sa mergi, sa faci presing de intampinare! Deci tu pui mainile la spate «Te rog eu frumos, ia vezi, e cineva liber? Ai vreo solutie?'.

Eu nu suport asta! Cu un picior asa, cu mainile la spate si cu piciorul sa recupereze asa.... Cum e asta? Adica eu sa stau cu mainile la spate si sa mai fac si cu piciorul asa? Nici nu pot sa fac pentru ca o cad de pe scaun. Pe bune? Pai astea sunt faze la nivelul asta?", a fost reactia lui Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Beatrice Mahler: Dacă lucrurile continuă în această direcţie, şi decembrie va fi o lună în care vom plânge mult
BRAT

Modifică setările cookies