Gino Iorgulescu LPF valeriu iftime Superliga

Patronul unui club din Liga 1, atac la șeful Ligii: „Noi nu avem LPF! Nu l-am văzut de opt ani pe domnul Iorgulescu”

Gino Iorgulescu, luat în colimatoriu de unult dintre patronii din Liga 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Februarie 2022, 19:41
Data actualizarii: Joi 17 Februarie 2022, 19:47

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, este nemulțumit de felul în care este condus fotbalul românesc, în special Liga 1.

Patronul moldovenilor este revoltat de ceea ce se întâmplă la Gaz Metan Mediaș și Academica Clinceni și cere introducerea unor reguli noi, care să oblige patronii de cluburi din campionatul intern să creeze un fond pentru a asigura salariile jucătorilor și ale staff-ului tehnic pentru un sezon.

„E întâmplător că forurile astea conduc fotbalul. Chiar e o întâmplare. Nimeni, niciodată, nu a încercat să găsească o soluție de a face fotbalul profitabil. Licențierea făcută de FRF analizează activitatea trecută. Îmi acordă licență analizând situația mea financiară trecută... Pare o anomalie. Noi trebuie să avem o predictibilitate. 

La Ligă e un somn vrednic și nesfârșit. Noi nu avem Ligă! Îmi pare rău să spun asta. Niciodată în 8 ani, domnul președinte Iorgulescu nu a fost la Botoșani. Eu m-am văzut cu dumnealui în campanie. La prima vedere mi se părea cel mai normal. Zero! 

Are niște probleme cu fiul domniei sale, dar nu contează. Când cineva primește o astfel de sumă ar trebui să plătească toată ziua. Eu nu cred că o face. Ce rezolvă? Problemele din Liga 1 ne afectează pe toți. Dacă electoratul doarme, e clar că din somnul rațiunii nu pot ieși decât niște întâmplări monstruoase”, a spus Valeriu Iftime, la Digi Sport.

"Sclavagism într-o formă modernă!" Robert Niță, cel mai dur comentariu pe subiectul Gaz Metan Mediaș

Robert Niță și-a exprimat părerea la emisiunea Ora Exactă în Sport despre situația de la Gaz Metan. Fostul atacant a comentat în termeni duri atitudinea conducerii echipei.

„Referitor la jucători, la staff și cei care au fost pe acolo de-a lungul timpului, pare că e vorba despre sclavagism într-o formă modernă. Au fost ieri pe ordinea de zi la comisii vreo 5-6 jucători de la Mediaș cărora li s-a amânat cu o săptămână verdictul. 

Când ai dovezi atât de clare, iese președintele, Ronaldo Deaconu, spuneanu că nu aveau bani nici de motorină. Cum LPF-ul oprește un comision din suma aia de la licitație, ar trebui să adaugi un paragraf în care cluburile să prezinte care este suma salariilor și să prezinte o garanție bancară. Când apar astfel de situații, să nu se mai ajungă la 8-9 luni de neplată”, a spus Robert Niță.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!