VIDEO EXCLUSIV Răsturnare de situație la Mediaș! ”Sunt aproape de a finaliza o discuție pentru un ajutor din partea autorităților locale”

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Februarie 2022, 11:46
Data actualizarii: Joi 17 Februarie 2022, 12:49

Gaz Metan Mediaș a fost depunctată din cauza datoriilor și a pierdut deja câțiva jucători importanți, care și-au găsit, între timp, noi angajamente.

Antrenorul Ilie Poenaru este și el la un pas de plecarea de la Gaz Metan, club care ar putea continua în prima ligă, după ce inițial s-a anunțat că nu există bani nici pentru deplasarea la București, pentru meciul cu Dinamo.

Justin Ștefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, a dat vești bune legate de situația de la Mediaș. Acesta spune că reprezentanții clubului sunt aproape de a ajunge la un acord cu autoritățile locale în privința unui parteneriat.

„Știu doar că ieri cei de la Mediaș au completat lista B cu un număr de opt jucători, nu cred că se pune problema, cel puțin pe termen scurt, să nu-și dispute jocurile. Am înțeles că sunt pe cale de a finaliza o discuție și legată de un ajutor din partea autorităților locale. E clar că după ce se vor împărți punctele la doi vom vedea ce se mai întâmplă. 

Este posibil să mai vedem anumite legitimări și în acest fel cele două cluburi să-și întărească loturile. Trebuie văzut de ce s-a ajuns în această situație, sunt unii care arată cu degetul către management, către Ligă și Federație. 

Trebuie să vedem dacă putem identifica soluții ca să nu mai ajungem aici. Dacă un club dispare în timpul competiției, e clar că toate cluburile au de suferit. Se tot discută de povestea cu garantarea plății din drepturile TV, pentru chestia asta trebuie să se ajungă cu plățile la zi”, a spus Justin Ștefan, secretarul general al LPF, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

Gaz Metan este pe locul 14, cu 22 de puncte, la nouă puncte distanță de locul 15, ocupat de Dinamo. S-a zvonit că, din cauza datoriilor, ardelenii ar putea pierde încă șase puncte în clasament.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!