FCSB l-a împrumutat la altă echipă pe fotbalistul lăudat pe Ilie Dumitrescu: "Potențial foarte mare!"

FCSB CS Mioveni Ilie Dumitrescu mihai lixandru razvan trif Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Februarie 2022, 18:35
Data actualizarii: Joi 17 Februarie 2022, 18:39

Problemele de la Gaz Metan Mediaș le oferă soluții celorlalte echipe din Liga 1 pentru a transfera chiar și după încheierea ferestrei de mercato.

Opt jucători de la Gaz Metan Mediaș au fost declarați liberi de contract din cauza problemelor financiare, iar trei dintre ei, Gabriel De Moura, Răzvan Grădinaru și Vlad Morar au semnat cu Dinamo. Alți doi, Mihai Lixandru și Răzvan Trif, au fost prezentați oficial astăzi la CS Mioveni.

Mihai Lixandru și Răzvan Trif, la CS Mioveni

Mihai Lixandru (20 de ani) aparține de FCSB, iar în prima parte a acestui sezon a fost împrumutat la Gaz Metan Mediaș. Mijlocașul defensiv a înscris un gol în meciul cu Rapid (1-1), de la începutul acestei luni, și l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu.

"Jucător cu potențial foarte mare, dar deocamdată a fost împrumutat. Prin comparație, au fost niște copii care au intrat și s-a văzut imediat că sunt jucători de viitor și trebuie să rămână în club. Tavi Popescu nu a jucat la niciun nivel. L-au luat de la copii și juniori, a jucat și a rămas acolo", spunea Dumitrescu, la Digisport.

Lixandru, care nu a debutat la prima echipă a lui FCSB, va juca la CS Mioveni până la finalul sezonului, sub formă de împrumut.

În schimb, fundașul stânga Răzvan Trif (24 de ani) a semnat un contract pe două sezoane și jumătate cu formația antrenată de Alexandru Pelici.

"În momentul de față, odată cu venirea celor doi de la Gaz Metan Mediaș putem spune că lotul echipei este complet. Au venit o serie de fotbaliști în această iarnă, iar unii dintre ei au și jucăt lăsând impresie bună. Obiectivul rămâne menținerea în Liga 1 și sperăm ca nou-veniții să ne ajute la realizarea lui!" a declarat președintele Consiliului Director al CS Mioveni, Dumitru Olteanu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!