VIDEO EXCLUSIV "Sclavagism într-o formă modernă!" Robert Niță, cel mai dur comentariu pe subiectul Gaz Metan Mediaș

Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 17 Februarie 2022, 17:09
Data actualizarii: Joi 17 Februarie 2022, 18:13

Gaz Metan Mediaș este la un pas de dispariție.

Gruparea din județul Sibiu are probleme financiare, iar mai mulți jucători au părăsit deja echipa, urmând ca la următoarele meciuri să fie aduși în prima echipă mai mulți jucători de la academia clubului.

Mai mult, Ilie Poenaru, antrenor adus de la Academica Clinceni la începutul acestui sezon, a părăsit clubul, iar acum urmează să fie adus un nou tehnician. Robert Niță, fost concurent la Survivor România 2022, a abordat joi dimineața, la Pro X, și cel mai arzător subiect al momentului din Liga 1: picajul formației Gaz Metan Mediaș.

Robert Niță și-a exprimat părerea la emisiunea Ora Exactă în Sport despre situația de la Gaz Metan. Fostul atacant a comentat în termeni duri atitudinea conducerii echipei.

Referitor la jucători, la staff și cei care au fost pe acolo de-a lungul timpului, pare că e vorba despre sclavagism într-o formă modernă. Au fost ieri pe ordinea de zi la comisii vreo 5-6 jucători de la Mediaș cărora li s-a amânat cu o săptămână verdictul. 

Când ai dovezi atât de clare, iese președintele, Ronaldo Deaconu, spuneanu că nu aveau bani nici de motorină. Cum LPF-ul oprește un comision din suma aia de la licitație, ar trebui să adaugi un paragraf în care cluburile să prezinte care este suma salariilor și să prezinte o garanție bancară. Când apar astfel de situații, să nu se mai ajungă la 8-9 luni de neplată”, a adăugat Robert Niță.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!