FC Botosani Academica Clinceni Superliga

FC Botoșani - Academica Clinceni 2-0 | Echipa lui Marius Croitoru urcă pe locul 3 în clasament! 

FC Botoșani s-a impus fără probleme în meciul cu ultima clasată, Academica Clinceni.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 14 Februarie 2022, 19:24
Data actualizarii: Luni 14 Februarie 2022, 19:24

FC Botoșani - Academica Clinceni 2-0

Moldovenii s-au impus grație golurilor înscrise de Enriko Papa și Alin Șeroni, iar în urma victoriei au urcat pe poziția a treia în clasament, având un punct peste FC Voluntari. Situația de la Clinceni este din ce în ce mai critică, ilfovenii având doar 11 puncte obținute în 25 de meciuri jucate. 

FINAL!

  • FC Botoșani

Minutul 84: GOOOL FC Botoșani! Alin Șeroni înscrie cu capul în poarta lui Ureche.

Minutul 53: Cartonaș Roșu! Academica Clinceni rămâne în 10. Vladimir Gogov intră cu talpa la piciorul lui Eduard Florescu. Centralul Andrei Antonie a i-a acordat inițial cartonașul galben, însă ulterior l-a eliminat direct, după ce a discutat și cu asistentul.

Minutul 45: Partida s-a reluat.

PAUZĂ

Minutul 34: Eduard Florescu îl vede pe Sebastian Mailat, care păcălește jucătorii Clinceniului și îi trimite lui Mihai Roman II. Cel din urmă driblează în careu, trimite mingea printre picioarele portarului Ureche, dar Corinus respinge de pe linia porții.

Minutul 22: Sebastian Mailat îi dribează pe Rufati și Cmovs și rămâne liber spre poartă.Acesta șutează, însă Rufati îl ajunge din urmă și reușește să respingă balonul.

Minutul 10: Papa încearcă să îi întoarcă favorul de la faza golului lui Sebastian Mailat, centrându-i în careu. El șutează în piciorul lui Ion, iar mingea ajunge la brazilianul Jaja, care trimite periculos spre poartă, dar Ureche respunge de pe linia porții.

Minutul 7: GOOOL FC Botoșani! Sebastian Mailat are un sprint de zile mari, în flancul drept. El ajunge cu mingea în careu, de unde pasează în zona mediană a marginii careului, unde ajunge Enriko Papa. Albanezul nu îl iartă pe Ureche.

Minutul 1: Partida de pe stadionul ”Municipal” din Botoșani a început!

10:00 FC Botoșani se duelează cu Academica Clinceni, de la ora 17:30, pe stadionul ”Municipal” din orașul Moldav. Meciul este ocazia perfectă pentru elevii lui Marius Croitoru pentru a trece de locul trei, după ce FC Voluntari a cedat cu 3-0 pe terenul lui Farul.

Echipele de start: 

FC Botoșani: Pap - Haruț, Dawa, Șeroni, Neciu - Dican, Florescu, Papa - Jaja, Roman, Mailat

Rezerve: Contra, Patache, Țigănașu, Târcoveanu, David, Roman, Fili, Mateus, Lupeta

Antrenor: Marius Croitoru

Academica Clinceni: Ureche - Cmovs, Ion, Corinus - Rufati, Gogov, Tsvetkov, Holzmann - Ion, Plazbat, Alghoul

Rezerve: Bolboasa, Florica, Obedeanu, De Amorim, Iana, Dumitrache, Longher, Ștefan, Goma

Antrenor: Jhon Ene

Pentru FC Botoșani, Academica Clinceni este un ”naș”, reușind să câtie doar una din cele șapte întâlniri dintre echipe.

Primul meci a avut loc pe 30 august 2019, FC Botoşani - Academica 2-2, marcatori Al. Ţigănaşu, R. Ofosu, respectiv Al. Buziuc şi J. Vojtus. În campionat, au urmat două remize, 1-1 cu ilfovenii în postura de gazde şi 0-0 pe „Municipalul" din Botoşani.

Singurul succes din contul moldovenilor: 25 aprilie 2021, FC Botoşani - Academica 2-1. Cele mai multe goluri s-au înscris pe 14 mai 2021, Academica - FC Botoşani 4-3. Cea mai recentă întâlnire directă: 4 octombrie 2021, Academica - FC Botoşani 1-1 (Dawa / Cascini).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!