Pariul lui Mirel Radoi: "Daca si-ar permite salariile de la FCSB, ar domina campionatul!" Echipa care l-a lasat fara cuvinte pe selectionerul de la U21

Mirel Radoi FCSB Liga 1 Mirel Radoi Liga 1 Viitorul Superliga Pariul lui Mirel Radoi: "Daca si-ar permite salariile de la FCSB, ar domina campionatul!" Echipa care l-a lasat fara cuvinte pe selectionerul de la U21
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 21 Decembrie 2018, 19:29
Data actualizarii: Vineri 21 Decembrie 2018, 19:34

Selectionerul de la tineret e cu ochii pe echipele din Liga 1. 

Mirel Radoi a analizat echipele din Liga 1 si a vorbit la superlativ despre una dintre echipele care pot deveni o adevarata forta in campionatul romanesc. 

Selectionerul de la tineret s-a declarat impresionat de Viitorul lui Gica Hagi si a spus ca aceasta echipa ar putea ajunge cea mai buna din Liga 1 daca Regele ar avea banii lui Gigi Becali. 

"Este clar ca Viitorul va face parte din play-off, dar nu va mai avea aceleasi rezultate, acelasi parcurs ca in urma cu doi ani. Dar, daca Viitorul si-ar permite salariile de la FCSB sau, de ce nu, de la CFR Cluj, chiar si de la Craiova, atunci ar domina campionatul intern", a spus Mirel Radoi la DigiSport. 

Selectionerul care a calificat nationala U21 la EURO 2019 a spus ca este convins ca Gica Hagi va reusi sa faca o strategie castigatoare la clubul sau, chiar daca vor mai veni alti actionari, dupa cum a spus-o chiar antrenorul si patronul de la Viitorul. 

Mai mult, Radoi s-a declarat de acord cu demersul lui Hagi in ceea ce priveste regulile UEFA. Acesta din urma a spus ca nu este corect ca Romania sa nu aiba o echipa calificata direct in grupele UEFA Champions League. 

"As marsa si eu pe ideea asta. Si as merge si cu el daca ar face un drum la UEFA", a declarat Radoi. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!