VIDEO EXCLUSIV Păreri împărțite după ce Mihai Pintilii a fost suspendat de FRF: ”O tâmpenie mai mare nu există!” / ”Regulamentul e pentru toată lumea”

mihai pintilii Dumitru Dragomir FCSB Gigi Becali Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Februarie 2023, 23:55
Data actualizarii: Marti 28 Februarie 2023, 23:55

Mihai Pintilii, care ocupă în acte funcția de delegat la FCSB, a fost suspendat de FRF pentru că antrenează vicecampioana României fără să dețină o licență PRO, așa cum impune regulamentul.

Pe lângă cele patru etape de suspendare, Pintilii a primit și o amendă de 6.800 de lei. Și FCSB va trebui să plătească o amendă, în valoare totală de 10.000 de lei.

Dumitru Dragomir: ”O tâmpenie mai mare nu există!”

Părerile au fost împărțite după ce Federația Română de Fotbal a anunțat decizia în cazul lui Pintilii, care va absenta la ultimele meciuri ale FCSB-ului din sezonul regulat, dar și la prima partidă din play-off. 

Dumitru Dragomir este de partea lui Pintilii în ”războiul” cu oficialii Federației Române de Fotbal

„O tâmpenie mai mare nu există! Dacă un ucenic e mai mare decât maestrul, trebuie să fie suspendat?”, a spus Dumitru Dragomir, pentru PRO TV.

Marius Niculae îl contrazice: ”Regulemanetul e pentru toată lumea! Ar fi nedrept pentru anumiți antrenori, care au pierdut destul timp pentru a-și lua toate licențele”.

”Dacă mie Pintilii îmi aduce banii, stă cu mine în lojă și-mi aduce banii”, s-a limitat să spună Becali.

VIDEO - Păreri împărțite după suspendarea lui Mihai Pintilii

Decizia Comisiei de Disciplină a FRF

"Comisia admite sesizarea formulată de Şcoala Federală de Antrenori. În temeiul art. 83/7 din RD şi art. 59/3 din RD, pârâtul Pintilii Doru Mihai se sancţionează cu suspendare 4 (patru) jocuri şi i se aplică penalitate sportivă de 6.800 lei. În temeiul art. 83/7 din RD raportat la art. 59/3 din RD, clubul FCSB SA se sancţionează cu penalitate sportivă de 10.000 lei", se arată pe site-ul citat.

Mihai Pintilii nu va fi pe banca celor de la FCSB în meciurile cu Petrolul, UTA Arad și Sepsi, din sezonul regulat. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!