„Gigi antrenează din sufragerie!” Reacție virală după ce Mihai Pintilii a fost suspendat de FRF! Atac la Ilie Dumitrescu: „Din cauza lui se crede acum Mourinho!”

mihai pintilii FCSB Valeriu Rachita Superliga
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 28 Februarie 2023, 13:31
Data actualizarii: Marti 28 Februarie 2023, 13:31

Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal a decis să îl suspende pe Mihai Pintilii după sesizarea făcută de Lucian Burchel. 

Mihai Pintilii a fost suspendat pentru patru etape, iar FCSB a fost amendată cu 10.000 de lei după sesizarea făcută de șeful Școlii de Antrenori. Deși antrenor în acte este Leo Strizu, cel care pregătește echipa este fostul fotbalist, care însă nu are licență de antrenor, fiind delegat în acte. 

Valeriu Răchită a comentat suspendarea primită de Mihai Pintilii 

Valeriu Răchită a vorbit despre suspendarea primită de Pintilii, glumind pe seama subiectului. Răchită a precizat că nu se vor schimba lucrurile la FCSB în ciuda sancțiunilor impuse de FRF, deciziile principale fiind luate în continuare de Gigi Becali. 

Totodată, acesta l-a criticat pe Ilie Dumitrescu pentru momentele în care a lăudat schimbările făcute de Gigi Becali, considerând că alimentează obieciurile patronului de la vicecampioana României. 

„Suspendarea mi se pare hilară. Deci ai suspendat delegatul echipei, nu mai face schimbările. Coboară din nou Mache pe bancă. Cred că s-a perpetuat această stare de fapt. Sunt antrenori, cum a fost Croitoru, cum a fost Poenaru, care antrenează fără licență. Gigi Becali nu are nevoie, că el antrenează din sufragerie. Pe Pintilii l-a suspendat din delegatul echipei. Ce o să facă la antrenamente? Se duce cineva de la Federație la bază la Berceni să-l vadă dacă face antrenamente?

Pintilii va face echipa în continuare, Gigi va face echipa și schimbările și lucrurile vor fi ca înainte. Nu va mai sta pe bancă, dar el oricum stătea pe bancă și nu avea voie să dea indicații. De ce să te mai duci la licențe? Trebuie să iei C, B, A, apoi Licența Pro. Trebuie foarte mult timp, să te duci și în străinătate să te perfecționezi. La ce mai contează?

De asta și au pierdut puncte pe final de meci, pentru că nu au antrenor să dea indicații. Gigi e în sufragerie. Și l-am văzut pe Ilie Dumitrescu, ‘îl felicit pe Mister din sufragerie’. Băi, Ilie, nu îl mai felicita că așa îi dai apă la moară. Din cauza unuia ca Ilie, ca unul care îl mai ridică în slăvi, el se crede acum Mourinho”, a declarat Valeriu Răchită conform Fanatik

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!