Liga 1

Pandele a răbufnit: ”Când naşul meu, Gigi Becali, a fost condamnat la închisoare, eram lângă Hagi şi plângeam amândoi”

FC Voluntari - FCSB 2-2 | Florentin Pandele, primarul celor de la Voluntari, s-a arătat deranjat de acuzațiile aduse de Gigi Becali, potrivit cărora ilfovenii ar fi avut o primă pentru acest meci.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 Mai 2022, 08:33
Data actualizarii: Duminica 15 Mai 2022, 01:19

Patronul FCSB susține că jucătorii de la Voluntari ar fi fost ”motivați” cu 1,500 de euro din partea Primăriei și cu 3,000 de euro din partea celor de la CFR Cluj. Pandele a răbufnit după ce a auzit declarațiile nașului său și a intrat imediat în direct.

Florentin Pandele, despre acuzațiile aduse de Gigi Becali

“E posibil ca ceea ce spunea patronul FCSB să fie adevărat. Eu rog instituţiile statului să facă ceva. Cea mai mare avere pe care eu o las celor cinci băieţi ai mei este onoarea. Îmi respect rudele şi ţin foarte mult la ele.

Când naşul meu Gigi Becali a primit condamnare şi a trebuit să plece la puşcărie eram lângă Gheorghe Hagi şi plângeam amândoi.

Cum este posibil să fiu acuzat de naşul meu? Tu ca naşul meu spui asemenea acuze despre mine? Când primeşti o informaţie o verifici cel puţin din trei locuri, nu te apuci să faci declaraţii doar de dragul de a face declaraţii. Cel mai mult m-a deranjat atitudinea naşului meu”, a spus Pandele, la Digi Sport.

Ce a declarat Gigi Becali

“Felicit jucătorii, am câştigat 2-1.  Dacă e ofsaid...  Ei au jucat 1.500 de euro le-a dat primăria şi le-a dat 3.000 de la CFR. Au spus unii de acolo din echipă care spun despre ce e vorba. Nu mă deranjează că le-a dat primă primăria, dar mă deranjează că de ce a luat primă de la CFR. Să iei 3.000 de euro de la adversarul meu, aşa ceva nici nu-mi vine să cred. O echipă a luat 3.000 de euro primă de la CFR.

Avem prieteni şi chiar rude la echipă, la Voluntari. Şi oamenii mi-au spus dinainte. Am zis, nu se poate să le zică primarul să ia 3.000 de la duşmanii mei. Eu cred, aştept acum să văd dacă Dumnezeu face dreptate, dar vreau să şi bată Craiova mâine, să luăm noi campionatul şi să piardă şi Cupa.

La ce mizerie au făcut, n-au cum. Mizeria asta care mi s-a întâmplat mie, să te trădeze chiar finul tău, un poate Domnul să mă lase aşa. Astăzi seară am primit una din cele mai mari lecţii din viaţa mea. Nu ştiu dacă o să mă schimb, pentru că aşa sunt făcut, să iubesc oamenii şi să am încredere în oameni. CFR-ul a dat 3.000 degeaba că o să luăm campionatul noi”, a spus Becali.

Titlul se decide la Cluj!

FCSB are 53 de puncte și este la doar un punct în spatele celor de la CFR Cluj, care vor juca mâine meciul decisiv cu Universitatea Craiova. În cazul unui succes, ardelenii vor câștiga titlul cu numărul opt și al cincilea la rând în Liga 1.

Vicecampioana are nevoie ca Universitatea Craiova să scoată un rezultat pozitiv în Gruia pentru ca meciul din ultima etapă să se joace cu titlul ”pe masă” la Buzău. CFR Cluj - Universitatea Craiova e duminică, de la ora 21:30.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies