Dinamo Cornel Dinu Pablo Cortacero Superliga Pablo Cortacero il doreste pe Cornel Dinu la echipa! Ce propunere i-a facut finantatorul lui Dinamo: "M-a surprins. Am stat multe ore la discutii cu dansul"

Pablo Cortacero il doreste pe Cornel Dinu la echipa! Ce propunere i-a facut finantatorul lui Dinamo: "M-a surprins. Am stat multe ore la discutii cu dansul"

Pablo Cortacero il doreste pe Cornel Dinu in Stefan cel Mare. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 30 Septembrie 2020, 00:09
Data actualizarii: Miercuri 30 Septembrie 2020, 00:24

El l-a vizitat pe "Procuror" si a ramas impresionat de faptul ca vorbeste limba spaniola perfect. Ibericul i-a propus lui Dinu sa lucreze la echipa si sa aiba propriul lui birou, potrivit ProSport. Cornel Dinu i-a transmis ca mereu va ramane langa club, dar detalii despre o eventuala functie vor discuta peste cateva zile. 

Fostul fundas roman va fi alaturi de Cosmin Contra in noul proiect pe care spaniolii l-au demarat la Dinamo. Dinu va ramane in continuare la club, el facand deja parte din Consiliul de Administratie al echipei. 

"Da, dupa 30 de ani despre care zice ca nu a mai vorbit spaniola, vorbeste chiar perfect. M-a surprins. E de stat multe ore la discutii cu dansul despre fotbal si despre orice.

Nu, nu vrem sa-l inlaturam din Consiliul de Administratie. Am spus si la conferinta de prezentare ca dorim ca legendele sa se intoarca la Dinamo si pentru mine este foarte important sa ne fie alaturi. A ramas ca este important ca Dinu sa ne fie alaturi. Da, va fi alaturi de noi", a declarat Pablo Cortacero pentru ProSport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!