Gigi Becali Cristi Ganea FCSB Octavian Popescu Superliga Gigi Becali, patron FCSB / Foto: Profimedia

OUT de la FCSB! Gigi Becali anunță jucătorul intrat pe lista neagră: "N-ai valoare, ți-e frică"

Gigi Becali a avut o nouă intervenție după pasul greșit făcut de FCSB la Ploiești, în meciul cu Petrolul, scor 2-2.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 Octombrie 2023, 12:55
Data actualizarii: Luni 30 Octombrie 2023, 12:55

Dezamăgit că echipa sa a fost egalată după ce a condus cu 2-0, Gigi Becali a criticat mai mulți jucători. La mai puțin de două zile după meci, omul de afaceri spune că nu are de gând să îl mai înlocuiască pe Octavian Popescu, pe care l-a înlocuit la pauză cu David Miculescu.

Gigi Becali: "De acum încolo, Tavi Popescu rămâne pe teren. Cristi Ganea a fugit de minge, n-are valoare, se ascunde"

În schimb, Becali anunță că la finalul sezonului vrea să scape de jucătorii "care se ascund de joc". Inițial, omul de afaceri a refuzat să ofere vreun nume, însă ulterior l-a nominalizat pe Cristi Ganea, care a fost transferat recent de vicecampioană și a jucat un sfert de oră la Ploiești.

"Eu trag niște concluzii. Băi, Tavi Popescu, chiar dacă nu e în formă, lasă-l pe jucătorul valoros în teren. O să-ți țină posesia. Dacă îl bagi pe unul nevaloros, nu face nici faza ofensivă, nici defensivă și n-ai posesia. Am învățat și eu asta acum. Lasă jucătorul de calitate în teren! Tot pasează, driblează. Am băgat pe Ganea, pe Miculescu, pe Compagno și mingea nu mai era la noi. Niciunul dintre cei trei nu avea tehnică.

De acum încolo, așa o să fac! Mi-a zis MM că n-are cum să fie mingea la mine dacă n-am jucători valoroși în teren. Tu vrei să ții de scor, dar ei nu fac nici faza defensivă bine pentru că se ascund de joc. Și nu fac nici posesia ca să apere rezultatul. Sunt mulți care se ascund de joc, nu le dau nume, dar eu i-am văzut. O să vedeți în vară cine se ascunde și cine nu. Nu vreau să zic acum.

Nu-l scot pe Tavi pentru că trebuie să fie mingea la mine. Dacă îl bag pe Ganea, nu mai e mingea la mine și nici nu se apără. A jucat nu știu câte minute și n-a trecut mingea pe la el deloc. Vezi câte atingeri are și îți dai seama de el. De câte ori s-a întâlnit cu mingea? A fugit de minge. Înseamnă că n-ai valoare, ți-e frică!

Băluță s-a cerut el. Îl scoateam eu vreodată? E mereu mingea la el. De ce e mingea mereu la el? Pentru că fuge după ea. Când e la adversari se duce să o ia și apoi se demarcă. Du-te, mă, caută mingea dacă iubești mingea și ești fotbalist. Uită-te câte mingi au ajuns la Ganea!  El se ascunde. Mie îmi plăcuse de el, dar la FCSB e greu de jucat", a spus Gigi Becali, la Fanatik.

Cristi Ganea a semnat cu FCSB pe 6 septembrie. Până acum a strâns patru meciuri la formația roș-albastră și a acumulat 192 de minute.

La partida cu Petrolul, Ganea a intrat pe teren în minutul 80, în locul lui Dorin Rotariu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!