GALERIE FOTO Ce moment! Cristi Ganea l-a ignorat complet pe Gică Hagi în timpul meciului CFR Cluj - Farul

Cristi Ganea CFR Cluj farul Gica Hagi Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Mai 2024, 22:54
Data actualizarii: Sambata 18 Mai 2024, 23:04

Farul Constanța a fost umilită în Gruia de CFR Cluj în ultima etapă a sezonului din Superliga României.

După primele 22 de minute, tabela de scor indica 3-0 în favoarea formației pregăite de Dan Petrescu. Deac a deschis scorul din penalty după doar opt minute, Tachtsidis a dublat avantajul în minutul 16, iar Muhar a înscris și el în minutul 22.

Gică Hagi și Cristi Ganea s-au ignorat unul pe celălalt la CFR Cluj - Farul

Bârligea a avut un gol anulat câteva minute mai târziu, însă a reușit să își treacă numele pe lista marcatorilor în minutul 38.

La pauză, Gică Hagi a făcut două schimbări (Casap în locul lui Vînă și Rivaldinho în locul lui Grigoryan), iar Farul a arătat ceva mai bine.

Constănțenii au reușit să reducă din diferență în minutul 66, prin Cristi Ganea.

Totuși, marcatorul golului celor de la Farul a fost scos de pe teren în minutul 75, iar, în locul său, Gică Hagi l-a introdus pe teren pe Iustin Doicaru.

Acest lucru nu i-a picat deloc bine lui Cristi Ganea. După ce a părăsit terenul, fotbalistul a dat mâna pe un membru din staff-ul lui Gică Hagi, dar, când a ajuns în dreptul ”Regelui”, Ganea a preferat să îl ignore pe antrenorul Farului.

Este drept însă că nici Gică Hagi nu a fost dornic să dea mâna cu fotbalistul. Când s-a apropiat de Ganea, tehnicianul ”și-a ferit” mâna și a trecut pe lângă el.

La scurt timp după acest moment, Philip Otele a marcat și el și l-a egalat pe Florinel Coman în clasamentul golgheterilor.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!