Mihai Onicas Poli Iasi Superliga

Onicas si Ninu, imprumutati pana in vara la Iasi!

UPDATE: ProSport anunta ca si Emil Ducu Ninu va ajunge la Poli Iasi, alaturi de Onicas.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 Februarie 2010, 13:03
Data actualizarii: Luni 01 Februarie 2010, 15:45

Antrenorul lui Poli Iasi, Petre Grigoras, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, ca Mihai Onicas va fi imprumutat pana in vara la Poli.

"Am purtat mai multe discutii cu cei de la Steaua pentru imprumutul pana in vara al lui Onicas. In conditiile in care Mihai Stoichita (n.r. - antrenorul Stelei) a fost de acord, mai ramanea ca jucatorul sa accepte venirea la Iasi.

Onicas a acceptat sa joace la noi in retur. Il astept astazi (n.r. - luni), sa se alature lotului nostru si chiar vreau sa-l vad la lucru in amicalul cu Sibir Novosibirsk, pe care-l disputam in aceasta seara, la Belek.

Urmeaza ca parafarea imprumutului sa fie facuta de conducerile celor doua cluburi", a spus Grigoras pentru Mediafax.

Onicas a acceptat sa joace la noi in retur. Il astept astazi (n.r. - luni), sa se alature lotului nostru si chiar vreau sa-l vad la lucru in amicalul cu Sibir Novosibirsk, pe care-l disputam in aceasta seara, la Belek. Urmeaza ca parafarea imprumutului sa fie facuta de conducerile celor doua cluburi", a spus Grigoras.

Poli Iasi se afla in aceste zile intr-un stagiu de pregatire in Antalya.

Mihai Onicas, care are 20 de ani si evolueaza pe postul de mijlocas defensiv, a fost capitan la Steaua II in sezonul 2008-2009, cand s-a obtinut promovarea echipei in Liga a II-a, si a debutat pentru echipa mare a Stelei in ultima etapa a sezonului 2008-2009.

Mihai Stoichita a anuntat inca de ieri ca Onicas si Andrei Ionescu vor fi imprumutati pana la vara: "Ei sunt tineri si au nevoie de jocuri in picioare. Cred ca le va prinde bine sa joace la echipe mai mici pana la finalul sezonului" spunea antrenorul Stelei.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies