Mihaita Plesan Tom Tomsk Superliga

Tudela, salvat! Plesan pleaca in Rusia la Tom Tomsk!

ProSport / Steaua a fost aproape de a renunta la Tudela, insa americanul va primi o sansa neasteptata. Plesan va pleca in urmatoarele zile la Tom Tomsk, in Rusia!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 Februarie 2010, 09:29
Data actualizarii: Luni 01 Februarie 2010, 09:51

Mihaita Plesan va pleca in urmatoarele doua zile in Rusia, anunta ProSport. Pentru ca Steaua s-a intarzit pe linia de mijloc prina aducerea fratilor Karamyan si jucatorul a primit o oferta de nerefuzat, tranzactia este ca si realizata. Plesan are o clauza in contract prin care poate pleca in orice moment pentru 100.000 de euro din Ghencea. Rusii sunt gata sa dea Stelei banii iar salariul fotbalistului va ajunge la 300.000 de euro anual.

Plecarea lui Plesan reprezinta salvarea lui Tudela. Americanul a semnat in alb, insa Stoichita a anuntat ca nu are timp sa-l astepte. "E rapid si tehnic, insa nu stie sa stea in teren. Nu cred ca Steaua are timp sa-l astepte. S-ar potrivi la o echipa mai mica" declara Mihai Stoichita. Acum insa, fostul "galactic" de la Los Angeles are sanse mari sa prinda prima echipa! El sta deja in preajma lui Ovidiu Petre, cu care ar putea face cuplu la mijlocul Stelei.

"Plesan poate sa plece. Stoichita are de unde alege, avem deja destui mijlocasi" - GigI Becali.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!