Oficialul unui club din Liga 1 râde de „perlele” lui Becali: „Numai bijuterii și diamante! Nu sunt serioși”

FCSB Gigi Becali Marcel Puscas tavi popescu Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Mai 2022, 15:02
Data actualizarii: Vineri 13 Mai 2022, 15:08

Jucătorii pe care Gigi Becali visează să ia milioane de euro, ironizați de un oficial din Liga 1.

Marcel Pușcaș, președintele clubului FC U Craiova 1948, a declarat că jucătorii de la FCSB sunt departe de valoarea pe care încearcă să le-o dea Becali, subliniind faptul că acești sunt neserioși.

„Nu sunt serioși”

„L-am văzut de vreo două ori pe Tavi Popescu. A dat goluri frumoase. Lovește bine mingea. Să fim totuși serioși cu sumele care se vehiculează. Poate sunt lire turcești. Dacă era valoare, de când trebuia să plece Coman? Numai bijuterii și diamante. Coman și Tănase tot acolo sunt. Nu sunt serioși, nu le au pe toate pentru o ligă profesionistă.

Auzi, pleacă în China. Mai bine mă las de fotbal. Dacă joci în cupele europene și dai gol ești fotbalist. Nu dacă dai gol cu Chindia. Păi, dacă slăbesc zece kilograme joc și acum în Liga 1. Nu pot vedea un meci întreg din România”, a spus Marcel Pușcaș, la Realitatea Sportivă.

Și-a risipit Tavi Popescu talentul? Mihai Stoica, despre ultimele evoluții ale perlei FCSB-ului

Tavi Popescu a avut evoluții șterse în ultimele două etape, dar Mihai Stoica are încredere că nu este vorba de o scădere de formă, ci doar de o preocupare a adversarilor pentru el.

„Octavian Popescu a fost lovit cu sălbăticie de Vătăjelu, pe genunchi. I-a driblat de nu mai ştiau ăia unde sunt pe teren, dar n-a venit nimeni la pasă. În a doua parte a meciului n-a mai fost prezent în meci, dar are 19 ani”, a declarat MM Stoica pentru Orange Sport

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!