Mihai Stoica FCSB Sebastian Coltescu Superliga Mihai Stoica

MM Stoica și-a ales favoritul! Pe cine vrea la centru la FCSB - CFR după ce Istvan Kovacs a fost delegat la finala Conference

Mihai Stoica, managerul general al FCSB-ului, a numit anrbitrul despre care crede că ar fi cel mai potrivit să conducă „finala campionatului”, FCSB - CFR, care se va disputa pe stadionul din Buzău.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Mai 2022, 08:33
Data actualizarii: Vineri 13 Mai 2022, 08:37

Oficialii clubului din Berceni sperau să fie delegat Istvan Kovacs, cel mai în formă arbitru român, însă planurile le-au fost date peste cap după ce acesta a fost numit pentru finala Conference League, care se va disputa pe 25 mai.

Cum FCSB - CFR se va disputa e 22 mai, este imposibil ca Istvan Kovacs să mai fie delegat pentru meciul din Liga 1. În consecință, MM consideră că mai există o singură variantă pentru „meciul sezonului”.

  • Nu te adresezi cuiva spunand negrul acela! Romanca care e sefa sportului din Franta nu uita episodul Coltescu

MM Stoica îl vrea pe Colțescu la centru la meciul FCSB - CFR

„Istvan Kovacs e delegat la finala Conference League. Cred că pentru el nu ar fi bine să arbitreze FCSB - CFR Cluj, pentru că e un meci cu încărcătură. Eu n-am auzit până acum trei zile... N-am auzit un arbitru la trei zile să fi condus un meci cu asemenea încărcătură. 

Cu Feşnic era complicat, că e din Cluj. Cu Feşnic am o mare problemă, face greşeli mari şi ar trebui să te califici pentru un astfel de meci.

L-am văzut pe Colţescu, a avut un sezon foarte bun, nu ţin minte să fi văzut o eroare, iar la U Cluj cu Hermannstadt am văzut o prestaţie excepţională. La ora actuală e cam singura soluţie”, a declarat expertul Orange Sport

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!