CFR Cluj Conference League Dan Petrescu Superliga

Oficialii lui CFR Cluj reacționează după derapajul lui Dan Petrescu

Dan Petrescu a intrat în colimatoriul iubitorilor fotbalului după ce a înjurat un jurnalist la conferința de presă premergătoare meciului cu Sivasspor.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 Octombrie 2022, 08:41
Data actualizarii: Duminica 30 Octombrie 2022, 10:20

Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, a susținut că gestul lui Dan Petrescu este unul regretabil, însă a încercat să ofere și o explicație.

„Eu am ieșit public. Am spus că e un gest regretabil, chiar dacă Petrescu nu s-a adresat acelui jurnalist. Nu a realizat că este înregistrată conferința. Când traducătorul traducea declarația, și-a întors privirea către ofițerul nostru și către ea s-a adresat.

Se referea la jurnalist, dar nu a vorbit cu el. În timpul unui meci, când jucătorii îi spun unui arbitru ’dă-o încolo’ este cartonaș galben, dar Dan Petrescu nu vorbea cu jurnalistul”, a spus Cristi Balaj, la Fotbal Club.

Reacția regretabilă a lui Dan Petrescu

Petrescu a avut o reacție necontrolată în momentul în care a fost întrebat despre viitorul său la cârma echipei.

„Nu e o întrebarea pentru mine asta. Pui numai întrebări d-astea care... nici nu-ți mai răspund. Vezi că domnul Varga e la hotel, du-te și întreabă-l. Cu tine nu mai vorbesc niciodată, jur, nici nu-ți mai răspund”, a spus Dan Petrescu la conferință.

”Păi așa face mereu ăsta, mă, dă-l în m****i mă-sii!”, a spus Petrescu, în timp ce translatorul a tradus declarația pentru jurnaliștii din Turcia.

Modifică setările cookies