Mike Cestor CFR Cluj FCSB Liga 1 Superliga

OFICIAL | CFR a anunțat despărțirea de Mike Cestor. Unde va ajunge după ce i-a întors spatele FCSB-ului

Campioana CFR a anunțat că a ajuns la un acord în privința rezilierii contractului mijlocașului defensiv Mike Cestor.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Februarie 2022, 16:15
Data actualizarii: Joi 17 Februarie 2022, 16:22

Salariul mare al congolezului născut la Paris a fost cel care a dus la ruptura dintre campioană și mijlocaș.

Despărțirea era cunoscută de mai multe zile, însă astăzi CFR a făcut anunțul oficial.

„Clubul CFR 1907 Cluj și jucătorul Mike Cestor au ajuns la o înțelegere privind rezilierea de comun acord a contractului.

Sosit în Gruia în vara anului 2019, fundașul francez a cucerit în această perioadă două titluri de campion (2019-20, 2020-21). Îi mulțumim pe această cale pentru efortul depus în culorile clubului nostru!”, au anunțat ardelenii prin intermediul paginii oficiale de Facebook.

FCSB l-a vrut pe Cestor

Gigi Becali a încercat să-l convingă pe mijlocașul defensiv să semneze cu vicecampioana, însă Cestor i-a promis lui Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului, că nu va semna decât cu o echipă din străinătate.

„Cu Mike Cestor am reuşit să reziliem contractul. A susţinut tare că nu pleacă în România, că nu va juca în România. Pentru că, din ce mi-a spus, niciun club din Liga 1 nu poate să îi satisfacă pretenţiile financiare. De fapt, acesta a fost şi motivul pentru care el nu a semnat prelungirea cu noi”, a declarat Marius Bilașco pentru TelekomSport - mai multe detalii AICI.

Cestor a îmbrăcat de 46 de ori tricoul CFR-ului în cei doi ani și jumătate petrecuți în Ardeal. A reușit chiar să marcheze de trei ori în ciuda profilului său defensiv.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!