Liga 1

OFICIAL | CFR a anunțat despărțirea de Mike Cestor. Unde va ajunge după ce i-a întors spatele FCSB-ului

Campioana CFR a anunțat că a ajuns la un acord în privința rezilierii contractului mijlocașului defensiv Mike Cestor.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Februarie 2022, 16:15
Data actualizarii: Joi 17 Februarie 2022, 16:22

Salariul mare al congolezului născut la Paris a fost cel care a dus la ruptura dintre campioană și mijlocaș.

Despărțirea era cunoscută de mai multe zile, însă astăzi CFR a făcut anunțul oficial.

„Clubul CFR 1907 Cluj și jucătorul Mike Cestor au ajuns la o înțelegere privind rezilierea de comun acord a contractului.

Sosit în Gruia în vara anului 2019, fundașul francez a cucerit în această perioadă două titluri de campion (2019-20, 2020-21). Îi mulțumim pe această cale pentru efortul depus în culorile clubului nostru!”, au anunțat ardelenii prin intermediul paginii oficiale de Facebook.

FCSB l-a vrut pe Cestor

Gigi Becali a încercat să-l convingă pe mijlocașul defensiv să semneze cu vicecampioana, însă Cestor i-a promis lui Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului, că nu va semna decât cu o echipă din străinătate.

„Cu Mike Cestor am reuşit să reziliem contractul. A susţinut tare că nu pleacă în România, că nu va juca în România. Pentru că, din ce mi-a spus, niciun club din Liga 1 nu poate să îi satisfacă pretenţiile financiare. De fapt, acesta a fost şi motivul pentru care el nu a semnat prelungirea cu noi”, a declarat Marius Bilașco pentru TelekomSport - mai multe detalii AICI.

Cestor a îmbrăcat de 46 de ori tricoul CFR-ului în cei doi ani și jumătate petrecuți în Ardeal. A reușit chiar să marcheze de trei ori în ciuda profilului său defensiv.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies