Gigi Becali CFR Cluj FCSB mateo susic Superliga Gigi Becali

Becali poate lua un alt jucător de la CFR Cluj, după ce l-a ratat pe Omrani

După ce l-a ratat pe Billel Omrani, Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, poate lua un alt jucător de la CFR Cluj.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Februarie 2022, 08:18
Data actualizarii: Joi 17 Februarie 2022, 08:23

Fundașul stânga Mateo Susic (31 de ani) a intrat în ultimele șase luni de contract cu CFR Cluj și va pleca în vară de la campioana României. Conducerea ardelenilor i-a făcut o nouă ofertă bosniacului, dar acesta a refuzat.

Susic ar putea fi interesant pentru Gigi Becali, având în vedere că patronul FCSB l-a criticat pe Vali Crețu, care a fost trecut pe bancă la meciul cu Chindia, în locul său fiind titularizat Ovidiu Popescu.

Cristi Balaj, despre situația lui Mateo Susic

“Susic este jucătorul CFR-ului. Nu e singurul jucător de la CFR Cluj despre care s-a discutat că a vorbit cu cineva de la FCSB. Este dreptul lor, fiind în ultimele șase luni de contract, n-au greșit cu absolut nimic.

Susic este un caracter deosebit, bineînțeles că va beneficia de încredere în continuare. Motivul pentru care s-a încercat prelungirea contractului lui Susic, i-am făcut o ofertă, a fost nu doar datorită valorii lui fotbalistice, ci și datorită caracterului impecabil pe care îl are.

Sunt informații confidențiale despre contract, am discutat despre optimizare în raport cu performanțele sportive. Optimizare înseamnă și reducere”, a spus Cristi Balaj, la Digi Sport.

Mateo Susic joacă la CFR Cluj din 2019, an în care a fost transferat de la Sheriff Tiraspol. În acest sezon, bosniacul a bifat 18 meciuri pentru campioana României și are o cotă de piață de un milion de euro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!