CFR Cluj Independiente de la Chorrera Liga 1 Orman Davis Panama Fotbal intern

Transfer ciudat făcut de CFR Cluj: echipa campioană a adus din Panama un fundaș central de doar 1,75 metri

Fotbalistul a fost împrumutat pe un sezon de la Club Atletico Independiente de la Chorrera, cu opțiune de cumpărare.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Februarie 2022, 13:50
Data actualizarii: Joi 17 Februarie 2022, 13:52

Deși în această iarnă s-au lăudat cu achizițiile unor tineri jucători din Africa și America Latină, oficialii lui CFR Cluj încă nu au anunțat oficial transferurile.

Presa din America Centrală scrie însă că panamezul Orman Davis, un fundaș central care abia a împlinit 19 ani și care are o înălțime de doar 1,75 metri, mai degrabă nepotrivită pentru postul său, a semnat un contract cu echipa campioană a României.

Noul jucător al lui CFR Cluj a debutat anul trecut în fotbalul profesionist

”După o lună de probe, transferul fotbalistului a fost oficializat. Fundașul central panamez în vârstă de 19 ani a semnat pe o perioadă de un sezon - este vorba despre un împrumut, cu opțiune de cumpărare ulterioară”, a scris futbolcentroamerica.com.

Orman Davis vine de la Club Atletico Independiente de la Chorrera, club din prima ligă din Panama pentru care a debutat anul trecut și care, spre deosebire de gruparea din Cluj, a anunțat transferul pe pagina oficială de Twitter.

Cospanama.com l-a caracterizat pe noul fotbalist al lui CFR drept ”jucătorul revelație de la CAI (n.r. - Independiente) în anul 2021”.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!