VIDEO EXCLUSIV O echipă de tradiție va beneficia de un nou stadion: „Am fost cu 4 parlamentari! Hotărârea de Guvern a plecat în această dimineață”

Cristian Gentea, primarul Piteștiului, a fost invitat telefonic la Ora Exactă în Sport, la PRO Arena. 
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 06 Aprilie 2022, 13:02
Data actualizarii: Miercuri 06 Aprilie 2022, 13:11

FC Argeș a obținut calificarea în playoff în ultimul meci al campionatului regulat. Atunci, elevii lui Andrei Prepeliță (36 ani) au revenit miraculos cu FC Botoșani, de la 0-1, și au reușit să câștige cu 2-1, grație golurilor marcate de Dobrosavlevici și Said. 

Însă, recent, au apărut tot mai multe zvonuri cum că argeșenii nu vor mai beneficia de sprijinul financiar al Primăriei. Inclusiv Jean Vlădoiu (53 ani) a specificat că nu știe cum va aborda FC Argeș sezonul viitor, dacă va miza pe același nucleu de jucători sau dacă va opta pe fotbaliștii tineri. 

Doar că Cristian Gentea (58 ani) a ținut să lămurească situația. Primarul Piteștiului a precizat că are planuri mari pentru clubul din Trivale și că a depus deja actele pentru a intra în posesia terenurilor de pe stadionul „Nicolae Dobrin”, care se vor solda cu modernizarea arenei. 

Cristian Gentea: „Avem gânduri mari la Pitești”

„Ieri dimineață am fost împreună cu 4 parlamentari de Argeș și un secretat de stat de la Dezvoltare care știe în ce stadiu suntem cu proiectul noului stadion de la Pitești. Am fost la domnul ministru al Sportului și i-am explicat cum stăm aici la Pitești și necesitatea transferului întregului stadion 'Nicolae Dobrin'. Numai actualul stadion este al nostru, în rest tot terenul, vreo 17 hectare, sunt ale Ministerului Sportului. Domnul ministru a înțeles foarte bine situația și hotărârea de Guvern pe care dorim să o promovăm pentru transfer și a plecat în dimineața asta. 

Așa că, noi avem gânduri mari la Pitești. Avem nevoie mare de un stadion la Pitești”, a declarat Cristian Gentea la Ora Exactă în Sport, la PRO Arena. 

Clasament playoff 

sursă foto: ghid-pitești.ro.

Modifică setările cookies