Liga 1

Numele surpriză care l-ar putea înlocui pe Edward Iordănescu: ”Este într-un con în umbră, își dorește să fie principal”

FCSB s-ar putea despărți de Edward Iordănescu.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 10 Noiembrie 2021, 00:05
Data actualizarii: Miercuri 10 Noiembrie 2021, 07:56

Vicecampioana României își poate pierde antrenorul principal. Edward Iordănescu se află într-o dispută cu Gigi Becali, iar din cauza criticilor patronului ar putea renunța la post, în iarnă.

Marius Avram crede că doi antrenori sunt potriviți pentru a prelua banca tehnică a FCSB. Unul este Adrian Mutu, demis de FCU Craiova acum o lună, iar al doilea este Nicolae Dică, secundul lui Mirel Rădoi de la echipa națională.

„Poate va fi un antrenor care să accepte dorințele patronului și care să spere că va obține niște rezultate, ca să își facă un nume. Niște antrenori tineri. Așa cum îl simt acum pe Mirel Rădoi, nu sunt sigur că el s-ar încadra în acest profil. Mirel Rădoi de la început – da, cel de acum – nu. 

Pe Nicolae Dică l-aș vedea. Este acolo, la națională, în staff, dar cred că își dorește să antreneze, să fie principal. Este într-un con de umbră. Pe el l-aș vedea. Felul în care Mutu s-a despărțit de Craiova, nu știu dacă a prins 10 etape, cu o echipă creată de el, nu știu ce să spun. Este un nume extraordinar. 

Îmi plăcea de el și ca jucător, îmi place și ca antrenor pentru că mi se părea curajos, norocos, dar uite că la FCU Craiova acest noroc i s-a terminat. Poate fi o variantă. Nu știu exact care sunt relațiile între Gigi Becali și Adrian Mutu, dar poate fi o variantă”, a spis Marius Avram, pentru ProSport.

CITESTE SI
Modifică setările cookies