Nume: Razvan Lucescu! Rasa: caine-lup foarte rapid :) VIDEO de colectie, in urma cu 15 ani: "Dedic aceasta victorie tuturor antistelistilor din Romania"

Autor: Sport.ro
Miercuri 12 Martie 2014, 11:59

	Nume: Razvan Lucescu! Rasa: caine-lup foarte rapid :) VIDEO de colectie, in urma cu 15 ani: "Dedic aceasta victorie tuturor antistelistilor din Romania"

►Je m’apelle CALIFICARE! Azi de la 17:00, Piti spune tot - LIVE in studio la Sport.ro! Ne duce la EURO?

"Dedic acest egal, care oricum inseamna cat o victorie, tuturor antistelistilor din Romania", este declaratia antologica oferita de Razvan Lucescu la microfonul ProTV in 1999, dupa un egal in Regie, 1-1 cu Steaua, in vremea in care apara poarta Sportului Studentesc.

"Victoria" de care vorbea Razvan Lucescu a fost meciul care l-a facut pe tatal sau campion cu Rapid.

De atunci, pentru Razvan Lucescu a urmat o perioada care i-a confirmat statutul de 'antistelist' declarat. Crescut la juniorii lui Dinamo, Lucescu Jr. a ajuns la Rapid in 2000, iar patru ani mai tarziu avea sa devina antrenorul giulestenilor.

A cucerit doua cupe in Giulesti, in 2006 si 2007, si le-a ramas definitiv la inimi rapidistilor pentru parcursul UEFAntastic din sezonul 2005-2006.

Ieri, Razvan Lucescu si-a mai trecut in CV un club care pastreaza o rivalitate de moarte cu Steaua. Antrenorul de 45 de ani a semnat pe doi ani si jumatate cu Petrolul Ploiesti.

Declaratia celebra a lui Razvan Lucescu, in filmuletul de mai jos (47:50)

)

Klaus Iohannis: Din 15 mai se elimină purtarea măștii în exterior și restricțiile de circulație pe timp de noapte
BRAT
Modifică setările cookies