Fostul antrenor al lui Chiriches, aproape de o echipa MILIARDARA din Liga Campionilor! Oferta pe care a primit-o Villas-Boas

Autor: Sport.ro
Miercuri 12 Martie 2014, 11:25

	Fostul antrenor al lui Chiriches, aproape de o echipa MILIARDARA din Liga Campionilor! Oferta pe care a primit-o Villas-Boas

►Je m’apelle CALIFICARE! Azi de la 17:00, Piti spune tot  - LIVE in studio la Sport.ro! Ne duce la EURO?

 


Omul care l-a adus pe Chiriches in Premier League e aproape de a semnat cu Zenit, anunta cel mai cunoscut jurnalist din Italia, Gianluca DiMarzio pe site-ul personal.

Acesta considera ca mutarea va fi anuntata oficial in urmatoarea perioada, Villas-Boas dandu-si deja acordul pentru a merge in Rusia, la Zenit, echipa care e aproape de a fi eliminata din optimile Ligii, dupa 2-4 pe teren propriu cu Borussia Dortmund. Zenit este cea mai bogata echipa din Rusia si se afla in acest moment pe locul 2 in campionat, la 2 puncte de Lokomotiv Moscova.

Rusii au socat lumea fotbalului in urma cu 2 sezoane, cand au platit o avere pe Hulk si Witsel, celelalte vedete ale echipei fiind Arshavin, Tymoshchuk si Rondon.

Dat afara de la Zenit in acest sezon, Spalletti este favorit la a prelua banca tehnica a lui Tottenham din vara, acesta luptandu-se pentru "transfer" cu Luis Van Gaal.

Sediul agenției de presă Associated Press şi al postului Al Jazeera din Gaza, distruse de o rachetă
BRAT
Modifică setările cookies