"Nu va fi usor pentru Tade!" Avertismentul care poate transforma transferul atacantului de Liga al lui Radoi intr-o CAPCANA

gregory tade Steaua Vasile Miriuta Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Iulie 2015, 10:13
Data actualizarii: Marti 14 Iulie 2015, 10:24

Steaua spera ca a luat un golgheter, dar fostul antrenor al lui Tade spune ca lucrurile ar putea sta diferit.

Miriuta a explicat cum a reusit sa-l faca pe Tade golgheter in Romania. Nu a jucat ce i se cere la Steaua acum, dar ar putea sa se adapteze.

Miriuta il vede pe Tade chiar si titular in meciul cu Trencin de azi, ora 21:30, la ProTV.

"Pe Tade l-am antrenat un an de zile la CFR, e un jucator foarte bun si Steaua a facut o afacere buna. Un om nu poate, totusi, sa rezolve toate problemele. La CFR era alt stil de joc. Nu va fi usor nici pentru Tade, dar nu cred ca vor fi probleme."

"Are o forta mare, alearga mult si tine de minge, dar apare si bine la 16 metri. Se lipeste la gol. Nu e foarte tehnic sa intre in combinatii la fiecare minut, dar nu are probleme cu tehnica. Va ajuta mult Steaua, sunt sigur."

"Eu l-am folosit al doilea varf la CFR, pentru ca il aveam pe Guima, care era mai inalt si Tade venea din linia a doua. Dupa cum vad eu Steaua, cred ca acolo va juca varf impins, dar este alegerea lui Radoi."

"Daca Steaua nu are solutii in atac, poate fi folosit si la meciul cu Trencin. A jucat in amicale si in campionat, cred ca e 100% din punct de vedere fizic.", a spus Miriuta la DigiSport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!