Tade a ajuns in aceasta seara in cantonamentul din Slovacia: "Nu e nevoie de el maine, dar Steaua are toate motivele sa se teama de Trencin"

In criza de timp, Steaua a perfectat transferul lui Tade pe repede-inainte. Francezul a ajuns in aceasta seara in cantonamentul Stelei din Slovacia

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Iulie 2015, 18:46
Data actualizarii: Luni 13 Iulie 2015, 18:57

Transferul lui Tade la Steaua s-a facut noaptea trecuta, pentru ca jucatorul sa poata fi trecut pe lista UEFA pentru dubla cu Trencin.

Chiar daca Radoi are mare nevoie de un atacant valoros in meciul de maine, Tade ar putea sa nu inceapa titular. E obosit dupa toata agitatia din ultimele 48 de ore, cand s-au pus la punct ultimele detalii privind transferul sau la Steaua.

Mihai Stoichita e de parere ca Steaua are toate motivele sa se teama de Trencin, dupa forma aratata in primele doua meciuri oficiale ale sezonului.

"Maine seara e doar prima repriza din dubla cu Trencin. Tade se poate acomoda. In primul meci nu e asa mare nevoie de el, Steaua nu trebuie sa ia gol."

"Stilul Stelei a fost destul de economicos cu Radoi pe banca. Nu au avut ocazii prea multe de gol in primele doua meciuri. La cum joaca Steaua la ora actuala, normal ca trebuie sa se teama de Trencin", a spus Stoichita la DolceSport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!