"Mare atentie, Steaua!" Asta e cel mai mare pericol la meciul cu Trencin: "Au un jucator fantastic!"

Trencin - Steaua se vede la ProTV, ora 21:30

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Iulie 2015, 22:19
Data actualizarii: Luni 13 Iulie 2015, 22:32

George Ogararu ii avertizeaza pe stelisti cu cateva ore inainte de meciul cu Trencin: "E un club care face toate lucrurile in mod profesionist si au in echipa un jucator de speriat", spune fostul fundas din generatia UEFAntastica a Stelei.

"Trencin are un varf foarte puternic, Van Kessel, care mie mi-a placut foarte mult si pe care am vrut sa il aduc la U Cluj. Are o viteza foarte buna, e un bun finalizator."

"Slovacii au o echipa sudata de cativa ani si iata ca acum au castigat campionatul, joaca in Europa si sperie Steaua."

"Eu apreciez genul acesta de proiecte. Este ceea ce am vrut sa fac si eu la U Cluj, motivul pentru care m-am intors in Romania. Am vrut sa fac genul acesta de colaborare pe care l-am si inceput de fapt."

"Ajax trebuia sa vina in Romania, se implineau 95 de ani de la infiintarea clubului, am luat cativa jucatori de la Academia Ajaxului... dar din pacate proiectul nu a continuat", a spus Ogararu la Ora Exacta in Sport.

Gino van Kessel este cel mai bine cotat jucator de la Trencin (750.000 cota conform transfermarkt.de), un atacat de 22 de ani, 1.85 m, cel mai bun marcator pe finalul sezonului care i-a adus echipei sale titlul si Cupa Slovaciei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!