Kyros Vassaras Cristi Balaj Superliga

'Nu stati prea putin timp in Romania?' Ce raspuns a dat Vassaras cand a fost intrebat de meciurile pe care le vede in Liga I

Kyros Vassaras e sigur ca poate sa schimbe imaginea arbitrajului din Romania.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 08 Octombrie 2014, 21:29
Data actualizarii: Miercuri 08 Octombrie 2014, 21:35

Numit de Razvan Burleanu sef la CCA, Vassaras spune ca nu trebuie sa-si petreaca timpul doar in Romania. Lucreaza la fel de bine si de acasa, din Grecia, unde echipa lui de specialisti il ajuta sa monitorizeze partidele. Vassaras urmareste toate jocurile dintr-o etapa, chiar daca nu se afla in tara. La fel de importanta ca activitatea arbitrilor din prima liga e si cea a lotului pentru ligile inferioare, sustine Vassaras.

'Cand sunt in Romania, pot sa vad doua meciuri pe etapa de pe stadion, iar pe restul le urmaresc de la TV. Am o echipa care imi taie cele mai importante momente ale jocurilor, asa pot sa monitorizez totul foarte bine. Am produs o arhiva care ne ajuta sa dezvoltam activitatea pe care o facem acum si, de asemenea, ceea ce ne propunem pentru viitor.

Am inceput sa lucram si cu liga a doua. Si arbitrii care au meciuri, si cei care nu au, urmaresc ceea ce incercam sa le transmitem. Ma uit si la delegarile internationale, ati vazut ca sunt din ce in ce mai multe. Incerc sa imi dau seama care dintre arbitri au potential pentru competitii inalte si care nu", a spus Vassaras la Sport.ro.

Modifică setările cookies