Romania U21 isi revine dupa MASACRUL din Germania: Romania 3-1 Albania! Iancu, Neag si Tanase de la Viitorul au marcat

Romania U21 isi revine dupa MASACRUL din Germania: Romania 3-1 Albania! Iancu, Neag si Tanase de la Viitorul au marcat

Romania a ratat penibil barajul de calificare la EURO, insa Viorel Moldovan continua sa aiba incredere in pustii lui. Primul meci, cu Albania, a fost o reusita.

Iancu, Florin Tanase de la Viitorul si Neag de la Universitatea Cluj au marcat cele trei goluri pentru nationala lui Moldovan in fata Albaniei.

Desi au castigat cu 3-1, pustii de la U21 au avut emotii. Albania a reusit chiar sa revina in meci si sa egaleze. Pe final, Romania U21 a reusit sa se impuna cu doua goluri marcate in 15 minute.

Partida a fost arbitrată de Marius Avram, ajutat de asistentii Valentin Avram si Vladimir Urzica. Nationala de tineret a Romaniei va mai disputa un meci amical cu reprezentativa Macedoniei, la Skopje, in 13 octombrie, de la ora 19.00.

"Dupa meciul cu Germania, a fost prima sansa sa ne aratam cu adevarat valoarea. Ne-am aratat-o.", a spus Dorin Rotariu, dupa meci, la DolceSport.

Echipa de start a Romaniei:
 
Valentin Cojocaru - Mihai Balasa (cpt.), Ioan Neag, Deian Boldor, Bogdan Mitache - Iulian Cristea, Alexandru Dan - Dorin Rotariu, Alexandru Mitrita, Florin Tanase - Gabriel Iancu
 
Rezerve: Laurentiu Branescu, Bogdan Tiru, Ionut Serban, Catalin Stefanescu, Claudiu Bumba, Valentin Balint, Dragos Nedelcu, Steliano Filip

Cele mai importante faze ale meciului

1-0, min 16: Iancu deschide scorul, dupa ce reia cu capul, peste portar, la coltul lung, dupa centrarea perfecta a lui Mitrita.
1-0, min 28: Ratare uriasa a lui Mitrita. A scapat singur cu portarul, dar a tras pe langa poarta.
1-0, min 37: Ocazie importanta si pentru Rotariu. A trimis pe langa poarta din 10 metri
1-1, min 61: Vedat Muriqi egaleaza
2-1, min 76: Neag marcheaza din centrarea lui Bumba
3-1, min 83: Florin Tanase inscrie, dupa ce preia in 10 metri de langa un adversar si trage la coltul scurt

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Medicii avertizează că al treilea val al pandemiei de coronavirus a ajuns şi în România
BRAT

Modifică setările cookies