"Nu pot sa vorbesc, sunt lucruri personale!" A fost cel mai bun pusti din Liga I, Steaua l-a luat sa fie numar 10, acum a DISPARUT

Steaua spera ca el alaturi de Stanciu sa formeze viitorul cuplu letal din Ghencea. Acum amandoi sunt mai mult rezerve, in timp ce clubul a cautat inlocuitori pentru primul 11.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 Septembrie 2014, 12:50
Data actualizarii: Luni 15 Septembrie 2014, 13:46

Gabi Iancu a ajuns in 2012-2013 la Steaua din postura de cel mai bun tanar din Liga I. Reusise 6 goluri la Viitorul si era unul dintre cei mai talentati pusti din Romania. Odata cu venirea sa in Ghencea, Iancu nu a mai reusit sa impresioneze. Hagi explica situatia acestuia:

"In Romania, Academia l-a dat pe Iancu. Cat a fost aici a fost cel mai bun jucator din Prima liga, s-a dus la cea mai buna echipa din Romania, a fost campion."

"Cat a fost la noi, a fost cel mai bun jucator tanar din Romania, cu 16 meciuri si 6 goluri si a iesit cel mai bun jucator. Apoi a fost evolutia lui, nu pot sa mai vorbesc daca lucrurile au mers sau nu bine, sunt lucruri personale si de partea celuilalt club. Eu stiu cum a fost cu noi si unde l-am dus noi.", a spus Hagi.

In aproximativ doua sezoane si jumatate, Iancu a marcat 5 goluri, dar a fost mai mereu rezerva. Pustiul de 20 de ani va mai primi sanse sub comanda lui Galca, dar trebuie sa profite cat mai repede de ele, atlfel risca sa o ia pe urmele lui Radut sau Andrei Ionescu, alti jucatori de la care Steaua avea asteptari uriase.

"Iancu sa nu-si piarda increderea, sa se antreneze, sa iubeasca fotbalul, e placerea lui, a vrut sa fie fotbalist. El are calitati sa devina un jucator important pentru Steaua si pentru nationala. Fotbalul nu se mai poate juca numai pe talent. Trebuie sa te bati, e duel, in teren sa fii mai iute, mai destept. Trebuie sa fii 100% conectat. Daca nu ai reactia asta, nu ai cum sa joci fotbal."

"Eu mai discut cu el, dar nici prea mult, pentru ca nu imi place sa vorbesc cu jucatorii prea mult, mai ales ca e in alt club. Nu stau dupa el, are obiectivele lui, m-a batut la ultimul meci. Bine ca l-am invatat sa bata penalty... mai bine...", mai spune Hagi.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies